Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.
HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.
Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je het prettig vond om op je gemak zoveel verschillende TV's te kunnen bekijken, en dat dit je geholpen heeft gezien je slechtziendheid.
We zijn ook blij dat je tevreden bent met de service van onze monteur en dat hij de tijd heeft genomen om alles goed te installeren. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
HeloTV
Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze winkel in Duiven als ruim en overzichtelijk ervaart. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten tevreden de deur uit gaan, dus het is geweldig om te lezen dat dit bij jou goed is gelukt.
We kijken ernaar uit je de volgende keer weer te verwelkomen!
HelloTV
Thank you so much for your fantastic review! We're thrilled to hear that everything went smoothly, and that you received the information, attention, and even a little extra help.
We're glad you appreciated the discount as well! Your satisfaction is our top priority, and we're happy we could provide a 10/10 experience. We look forward to assisting you again in the future!
Beste,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo snel en goed geholpen bent bij je aankoop én inruil van je oude tv.
We waarderen je compliment over ons kundige en meedenkende personeel. Veel kijkplezier met je nieuwe tv, en mocht je nog vragen hebben, staan we altijd klaar om te helpen!
Beste Jonathan,
Dankjewel voor je te gekke review.
Wat fantastisch om te lezen dat je je bezoekje aan Duiven zo positief hebt ervaren.
Ik meen het ook oprecht dat ik je met veel plezier heb geholpen.
Ik hoop dat jij en je gezin enorm gaan genieten van je nieuwe huis, inclusief de mooie tv die we jou hebben mogen leveren.
Mocht je nog wat nodig hebben in de toekomst weet je waar je heen kan en dan drinken we weer een kop koffie met heel team Duiven.
Beste Carl,
Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat zowel je ervaring in de winkel als de bezorging zo positief is verlopen, ondanks het slechte weer. We geven je complimenten zeker door aan Danny; het is geweldig dat hij de tijd heeft genomen om de TV netjes te installeren, zelfs met een vol schema. We zijn blij dat je tevreden bent met zowel je aankoop als onze service. Veel plezier met je nieuwe Samsung Neo QLED, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Beste René,
Bedankt voor je fantastische review!
We zijn ontzettend blij dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel. Het is geweldig om te horen dat je ons advies, de netheid en de service waardeert. Ook fijn dat de koffie in de smaak viel! 😉
We geven je complimenten zeker door aan onze monteur. Bedankt voor de aanbeveling, en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
Beste Patrick,
Bedankt voor deze geweldige review!
We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent met onze service en prijsstelling.
Het is fijn om te horen dat onze snelle reacties, leveringen en het nakomen van afspraken gewaardeerd worden. Jouw positieve woorden motiveren ons om op deze manier door te gaan.
Nogmaals dank voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. We staan altijd voor je klaar!