HelloTV - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HelloTV.

HelloTV stelt zich voor

HelloTV. Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek. In onze 12 winkels staan alle TV’s voor je klaar, in een inspirerende setting. Zo kun je zelf ervaren welke specifieke eigenschappen elke TV heeft. Je kunt bij ons ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur, accessoires en een professionele installatie. Ook prettig, je kunt bij ons je oude TV inruilen, je krijgt altijd een persoonlijk aanbod én dus de beste deal. Zien we je snel in dé tv-winkel van Nederland? Ga naar HelloTV.nl en vind een winkel bij jou in de buurt.

Deze score is gebaseerd op 4423 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,5

Ad 29-10-2024

Een tv en soundbar gekocht
Goed geholpen door xxx
Klant is hier nog koning
En er mag en kan hier gehandeld worden

Tamara van den Brink 29-10-2024

Zaterdag zijn we bij Hello TV geweest voor een tv aan te schaven. Een vriend van ons zei dat hij door xxx netjes was geholpen. Deze heeft ons dus ook geholpen. Zeer netjes, weet veel, legt duidelijk uit, en neemt zeer zeker de tijd voor je! Goede aanwinst voor de zaak! En wij blij naar huis met tv en soundbar. Bedankt voor de goede service xxx!

Beste Tamara,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je dankzij de aanbeveling van je vriend bij ons bent uitgekomen en zo goed bent geholpen.

Het is geweldig dat onze collega de tijd voor je nam en je zo goed heeft kunnen adviseren. We zullen je complimenten zeker doorgeven. Het team waardeert dit enorm! Veel plezier met je nieuwe tv en soundbar en hopelijk tot ziens!

Theo 29-10-2024

Keurig geholpen door xxx.
Goed advies ahv onze vragen omtrent Sonos apparatuur.

Maarten Koelink 29-10-2024

10,0
We zijn erg vriendelijk geholpen door (*). Hij heeft een goed advies gegeven.

Rijkers 29-10-2024

10,0
Super nette service in de winkel, tijdens de montage hulpvaardig en gaan geen oplossing uit de weg. Ik zou iedereen Hello tv aanraden.

Beste,

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn dat je onze service, zowel in de winkel als tijdens de montage zo waardeert.

Ons team doet er alles aan om altijd een passende oplossing te vinden en klanten optimaal te helpen. We zijn vereerd met je aanbeveling en hopen dat je geniet van je aankoop!

Ronald 29-10-2024

10,0
Na wat opstart problemen na aanschaf nw tv en contact te hebben gehad. Toch de beslissing genomen om de tv en sounbar op te laten hangen.
Vandaag is monteur langs geweest,Had daar eerder goeie ervaring mee,Dus wilds dat hij dat kwam doen..Wel die man heeft verstand van zaken en netheid. Werkt zeer netjes en zeer nauwkeurig,Tv en soundbar perfect opgehangen en alle instellingen nog even nagelopen..Hij ging pas weg tot hij het pas naar ze zin vond (En ik ook natuurlijk)😁
Kan niets anders zeggen dat super tevreden

Rolf 28-10-2024

Snelle afhandeling via mail, goed aanbod ook op inruil, goede en vriendelijke ontvangst in de winkel en prima uitleg. Zelfs goed advies gegeven waardoor ik geswitched ben van merk.

Bert van der Wouden 28-10-2024

10,0
We zijn ontzettend goed en vakkundig geholpen bij het kopen van een nieuwe tv.
De installatie en het ophangen van de tv door de monteur is ook vakkundig en netjes gedaan. Ook heel behulpzaam.
Kortom vakkundig personeel van verkoop tot installatie

Beste Bert,

Bedankt voor je review! Het is geweldig om te horen dat ons team je van begin tot eind goed en vakkundig heeft kunnen ondersteunen bij je aankoop.

We zijn blij dat de installatie naar wens is verlopen en dat de monteur je op een nette en behulpzame manier heeft kunnen helpen. We wensen je veel kijkplezier met je nieuwe tv en staan altijd voor je klaar!

Devany 28-10-2024

10,0
Super goede service en klant vriendelijk

Jaap Blom 28-10-2024

Prima geholpen door een terzake deskundige medewerker (Emir).
Naast alle info over de TV die we wilden kopen heeft hij ongevraagd tips gegeven waar we zeer tevreden over zijn.

Ad 28-10-2024

10,0
Via een vriend attent gemaakt op Hello TV vanwege goede service en prijs/kwaliteit verhouding.
Bij aanschaf van mijn Samsung QLED 43Q68D smart tv in de vestiging in Nijmegen geholpen door een zeer vriendelijke en deskundige medewerker.

RvL 28-10-2024

10,0
Op 13 oktober 2024 onze nieuwe Samsung Neo QLED (2024) met soundbar besteld bij hello tv Naarden en vandaag (28/10) is deze geleverd en geïnstalleerd. Mooie winkel met een ruim assortiment en scherpe prijzen. In de winkel super goed geholpen met het vergelijken van en advies over televisies en bij het maken van de uiteindelijke keuze. Maar de grootste verassing was EH. Hij heeft op een zeer vakkundige wijze de TV geleverd en geïnstalleerd en is ook nog toffe peer. EH heeft uitgebreid de installatie en werking van de TV en soundbar toegelicht, geholpen met het aanmaken van een Samsung account en het installeren van de Samsung SmartThings app op mijn smartphone. De oude TV is keurig meegenomen. Petje af voor deze klantenservice.

Beste,

Bedankt voor het delen van deze geweldige ervaring! Het is fijn om te horen dat ons team, zowel in de winkel als tijdens de levering, aan al je verwachtingen heeft voldaan.

We streven ernaar om bij elke stap deskundige service te bieden en het is fantastisch dat onze monteur je niet alleen professioneel heeft geholpen met de installatie, maar ook alle tijd nam om de werking van je nieuwe Samsung-tv en soundbar duidelijk uit te leggen.

Geniet volop van je nieuwe aankopen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Simon 28-10-2024

10,0
Scherpe prijzen, goede webshop. Per chat overleg gehad. Men deed een goede aanbieding en de volgende dag had ik mijn TV al in huis. Perfecte service.
Alleen oppassen met accessoires vwb de prijs. Mijn HDMI 2.1 kabels elders gekocht. Scheelde € 50 per kabel

RK te H 28-10-2024

Locatie bezocht in Nijmegen en geholpen overzichtelijke winkel met diversiteit aan opties/toestellen met aantrekkelijke prijzen.

Hepkema 28-10-2024

Alle vragen die we hadden zijn goed beantwoord.
Goed advies en zeer vriendelijk personeel.
Al met al een zeer goede ervaring en een mooie tv gekocht.

Beste Hepkema,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat al je vragen goed beantwoord zijn en dat je onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe tv en dat je bezoek aan HelloTV een goede ervaring was.

Geniet van je aankoop en hopelijk zien we je in de toekomst weer terug!

Evertjan 28-10-2024

10,0
Het was een aangename verrassing.
Vriendelijk ontvangst.
Deskundig uitleg.
De verkoper nam ruimschoots de tijd.
Hij raffelde niet af.
De zaak zag er goed uit.
Allemaal pluspunten.
Minpunten GEEN!!!

Bart 28-10-2024

Mooie actie voor een nieuwe tv en deskundig personeel. Geduldig werden alle vragen beantwoord. Prijstechnisch zijn ze erg scherp.

Hans 28-10-2024

10,0
Hello TV is voor mij (De Winkel)
En Dan heb ik het over de service en de zeer goede uitleg
En ga hier graag zelf kijken mag graag zien wat ik koop
En krijg daar dan graag een goede hulp bij
En ben zeeer tevreden met de 8 K TV en de super fijne en mooie design Soundbar
En super mooi geluid
En dit dankzij goede demonstratie en Uitleg
Daarom bedankt HelloTV

Beste Hans,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe 8K-tv en de prachtige soundbar. We begrijpen helemaal hoe fijn het is om producten eerst zelf te zien en te ervaren. We zijn blij dat je bij ons precies de hulp en uitleg hebt gekregen die je zocht.

Geniet volop van de prachtige beeldkwaliteit en het geweldige geluid en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij HelloTV!

Hans 28-10-2024

10,0
Ja kan alleen maar zeggen goede winkel en goede Medewerkers
zeer bedankt voor goede uitleg en service
Dit was bij Hello TV in Groningen
Aanrader ja zeker

Joke Bellekom 28-10-2024

Ik kwam in deze winkel door reclame . We vonden hem makkelijk en kwamen in een ruime winkel met een servicedesk in het midden. Wij keken naar alle schermen en vonden er een waarop een medewerker direct antwoordde op alle vragen en meer. Zo ook op de bescherming van de schermen en de verzekering voor de zwarte stippen die op kunnen komen. We vroegen wat dat precies was en werden meegenomen naar boven en kregen een uitgebreide uitleg . Tot e met de betaling kregen we uitleg iver hoe Hello TV werkt. Ik was zeer onder de indruk van de kennis van werknemer.

Top winkel in Naarden 28-10-2024

10,0
Geholpen in de winkel Naarden, goeie deal en top geholpen, geweldige winkel en crew...Soundbar is ook top van Samsung

Wout van Paridon 28-10-2024

10,0
Goede advisering, kennis van zaken, en gewoon een goede verkoper.
Geen probleem een half uur langer te blijven na sluitingstijd.

Bespaarde ons ook nog iets door de wens voor onze 2e TV terug te brengen naar wat we echt nodig hadden.

En niet onbelangrijk een stevige korting gehad op de adviesprijzen.

Kortom een aanrader.

Beste Wout,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons advies en dat onze verkoper je heeft kunnen helpen om precies te vinden wat je nodig hebt. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en we zijn blij dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen, zowel qua service als met een mooie korting.

We zien je graag weer terug bij ons in de winkel!

Kees 27-10-2024

10,0
Druk in de winkel? Wij werden direct te woord gestaan door medewerker. Kregen koffie aangeboden. Correcte dienstverlening en goed voorgelicht. Wij hebben een goede aankoop gedaan.

Mari Lagarde 27-10-2024

10,0
Heel klantvriendelijk geholpen door verkoper,

Uitgebreide uitleg over de gekozen tv en vergelijking met andere toestellen.

Gekozen toestel was niet in voorraad in de winkel, maar wordt op dinsdag gratis thuisbezorgd.

Zeer tevreden over de winkel alles goed overzichtelijk opgesteld, je krijgt rustig de tijd om rond te kijken

Dave Vogels 27-10-2024

10,0
Weer heel fijn geholpen door Collin in de winkel goede service en uitleg
echt een aanrader
HelloTV 27-10-2024 Officiële reactie

Beste Dave,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Collin je in Den Bosch weer zo goed heeft geholpen en duidelijke uitleg heeft gegeven. We zullen je complimenten aan hem doorgeven. Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Toon meer reviews