Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Jennifer 22-10-2024

Superfijne webwinkel, service is (tot nu toe) altijd goed. Ook de partners die goederen leveren zijn fijn/goed qua response tijd en de verleende service.
Bol 25-10-2024 Officiële reactie

Fijn dat je zo tevreden bent met bol, Jennifer!

Opi Petriek 22-10-2024

10,0
Ruime keuze. Makkelijk achteraf betalen als je besluit je objecten te jouden, of makkelijk retourneren.

Bedankt voor de complimenten!😁

boek trilogie van Hal Lindsay 22-10-2024

10,0
Ik koop altijd bij Bol. omdat de bestelling makkelijk verloopt...en snel....wat ik ook maar wil aanschaffen bij bol. , ik kan het bestellen...wat ik erg fijn vind is dat ik alle soorten films en series, ook uit het verleden , kan krijgen/bestellen...films en series die je in de winkel eigenlijk niet meer vind, Bol. heeft het...alles wordt goed verpakt en keurig geleverd!!!

Wat een fijne review! Bedankt.😀

Hans Wareman 22-10-2024

7,0
Goede keuze mogelijkheid, maar bij problemen altijd een hoop gedoe. Ook als Select klant. Vind persoonlijk de reclame om Select lid te worden erg misleidend. Er wordt vooral geroepen dat retour zendingen worden opgehaald, dat is echter niet waar. slechts in enkele gevallen kan dat. De meeste verkopers zijn zgn. partners en doen hier niet aan mee. Ook reageren die partners vaak in het geheel niet als er iets mis. Verder voordelen van het Select lidmaatschap blijken erg beperkt te zijn. Meestal is het versturen bijv. toch al gratis, omdat het bij de meeste, duurdere, producten al in de prijs is verdisconteerd. De chatbot is natuurlijk een regelrechte ramp. Wanneer stoppen bedrijven nu eens met die onzin? Gewoon gelijk iemand kunnen bellen is toch altijd veel beter, maar ja, dat kost teveel he?!

Bedankt voor je review en feedbackpunten. We gaan ermee aan de slag, Hans! 😊

Edward 22-10-2024

Gebruiksvriendelijk, breed assortiment, dat zijn voor mij de redenen om te kiezen voor bol. Klein minpuntje is soms de levering maar daar kan bol waarschijnlijk weinig aan doen.

Bedankt 😁

luc 22-10-2024

Verzending is goed evenals de prijzen van producten maar hier zit soms wel veel verschil op als je een paar dagen later kijkt en dit kan positief zijn maar ook negatief
Koop soms ook op Amazon en hier is dit niet zo het geval maar koop toch liever op Bol.com

Bedankt dat je bij ons winkelt, Luc! 👍

Susy 22-10-2024

Alles wat ik tot nu toe bij BOL heb gekocht is top ,makkelijk te vinden ,grote keuze ,goede prijs, prima bezorging en eventuele ruilingen, super geregeld. Ben er heel blij mee ,en select is super handig.
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Het doet ons heel goed dat je zo tevreden over ons bent, Susy! 😄

L 22-10-2024

Bijzonder gebruiksvriendelijk, volledige en duidelijke informatie over producten en verkopers.

Bedankt! 👍

H DE BILDE 22-10-2024

Het gebruiksgemak is fantastisch. Enorme keuze en correcte levering. Enige minpuntje zijn de prijzen die vaak toch wel wat hoger zijn dan in andere (web)winkels maar dit weegt in de meeste gevallen niet door omwille van de vele pluspunten die er wel zijn.
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Superfijn om te lezen dat je zo te spreken over ons bent. Je feedback nemen we mee! 😊

Frank Brusten 22-10-2024

10,0
Deze winkel is betrouwbaar en je kan er zowat alles vinden

Bedankt voor je vertrouwen in ons, Frank! 😄

H.brink69 22-10-2024

3,0
Verkeerde voorwendsels in advertentie, slecht/ trage communicatie met klantenservice
Billy kan niets en na 4 dagen een keertje contact met zoals ze zeggen een persoon
En vragen dan nog om een momentje
Wat een k. , sorry wat een nare organisatie

Beste H. Brink69,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Lukas 22-10-2024

5,0
Met hoe slecht de service van PostNL is geworden, de ene slechte ervaring na de andere, blijft het raar dat Bol er blijft voor kiezen de meeste pakjes met een inferieure dienst te verzenden.

Beste Lukas,

Hbrink69 22-10-2024

2,0
T wordt nog erger, ik moet maar wachten of er nog geleverd gaat worden wat 1dag leveren was is ineens een + een week maar ik kan een bon krijgen van 5 euro . Wat denken ze zelf

Beste Hbrink69,

Rinke 22-10-2024

Altijd snelle bezorging en goede klantenservice gehad! Zelf klant van select en tot nu toe geen spijt van gehad. De keren dat ik problemen had met een product ben ik altijd snel en goed geholpen door de klanten service! Enige nadeel vind ik dat de klantenservice via een bot gaat,ipv meteen persoonlijk.

Je kan altijd op onze klantenservice rekenen, Rinke! 😊

Erik 22-10-2024

Bol heeft van alles in huis, makkelijke website en tevens goede prijzen. Alles snel geleverd. Is er een keer een probleem met een levering (van een derde partij) dan wordt dit altijd goed opgelost.
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Bij vragen of bij problemen kan je altijd rekenen op onze klantenservice, Erik! 😄

JEANG 22-10-2024

10,0
Zonder meer een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding van uw producten

Bedankt! 👌

Paul 22-10-2024

Goede terugkoppeling en snelle levertijden, prijs technisch redelijk

Bedankt! 🥳

Robert C. 22-10-2024

Makkelijk producten te vinden in de webshop, een groot en divers assortiment, duidelijke bestelwijze, een overzicht van wat je al (ooit) besteld hebt, een reply van je bestelling en goede follow up van de "status" vanaf moment bestellen tot leveren, en de snelheid waarmee dit allemaal gaat, chapeau voor jullie

Dank voor de complimenten, Robert! 😀

Patrick VanLaer 22-10-2024

10,0
Ik bestel sedert vele jaren bij Bol.com. De aangeboden artikelen zijn steeds 100% TOP. Bij een verkeerde bestelling wordt je steeds heel beleefd en professioneel geholpen door de klantendienst van Bol.com. Een vlugge oplossing en afhandeling van het probleem staat steeds voorop in hun contact met de klant. Zelfs de ontvangst van een boeket bloemen als bedanking voor de samenwerking tijdens een onvoorzien probleem. Bol.com is en blijft voor mij de nummer één.
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

We hopen dat er nog vele jaren bij komen, Patrick! 😀

Marthijn 22-10-2024

4,0
Laatste tijd gebeurt het steeds vaker dat het langer duurt dat spullen bezorgt worden ipv volgende dag in huis.
Dit komt doordat er steeds meer “partners” worden ingeschakeld die verkopen via BOL.Com

Beste Marthijn,

Mahin 21-10-2024

1,0
Ik ben al jaren zakelijk en particulier klant bij Bol.com , was ik tevreden en helaas de laatste jaar met de verschillende partners van hun is Bol hellemaal achteruit gegaan, Ik heb iets besteld en door hun partner Digital Bay heel onprofessioneel en niet klant gericht behandeld en als je naar Bol.com belt en uitlegt word je geschoven naar de partners . belachelijke systeem. Ik ben bij Bol besteld en zij zijn mijn tegenpartij en moeten het oplossen, maar zo werkt het niet bij Bol.com, daaroom Ik adviseer iedereen niet bij Bol.com bestellen en als je besteld goed informeren over hun partners.
Ik zal in iedere gevan nooit meer bij Bol.com iets bestellen.

Beste Mahin,

Dank voor je review. We nemen je klacht in behandeling via Trustpilot.

Farah 21-10-2024

1,0
Bol.com is de laatste tijdens veel veranderd.
Bij klachten krijg je bol.com niet te bereiken, maar alleen de partners van bol.com.
Ik heb hele slechte ervaring met een partner van hun. Hele asociale, klant onvriendelijk en onprofessionele partner.
Kortom, Ik zou nooit meer bij bol.com
Bol.com is niet meer als vroeger en is alleen maar erger geworden.

Beste Farah,

Arnoud 21-10-2024

1,0
Bol maakt het zakelijk gebruikers erg moeilijk door de betaling en de facturen helemaal uit elkaar te trekken. Dat leidt tot erg veel extra administratief werk. Daarnaast gaat er vaak wat mis met de partners en, hoewel je besteld en betaald bij Bol, schuiven ze het dan af naar de partner. Daarom bestellen wij nooit meer bij Bol.

Beste Arnoud,

Rellie Vvla 20-10-2024

Grote variatie producten, altijd al zeer tevreden geweest
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

We doen er alles aan om dit zo te houden! 🥳

Marie Julie 19-10-2024

10,0
Bol.com is een fijne, overzichtelijke, vertrouwde èn duidelijke site !
Bij problemen volledige hulpverlening, goede bereikbaarheid vriendelijke medewerkers !
Kortom zéér tevreden!!!
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

We doen er alles aan om dit zo te houden! 🙂

Toon meer reviews