Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..
bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.
Bedankt voor de complimenten, Gerard! 😀
We staan voor je klaar, Patrick! Bedankt voor je vertrouwen en aankopen.
Hoi WonnySan, wie weet dat we in de toekomst je droom waar kunnen maken! 😉 Bedankt voor je positieve review.
Hoi Luc, bedankt dat je kiest voor onze webwinkel! 😊
We doen hard ons best om zo goed mogelijk te communiceren! Bedankt voor je review. 😀
Bedankt voor je keuze voor onze webshop! 😀
Bedankt voor de complimenten en fijn dat het zo goed is opgelost, Viv!
Hoi Michele, bedankt voor je feedback! We werken er hard aan om zoveel mogelijk opties aan te bieden en waarderen het enorm dat je dit aan ons laat weten. 😊
Hoi Heel tevreden, fijn dat je zo blij bent met ons! Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met onze klantenservice door een mailtje te sturen naar klantenservice@bol.com. Vergeet niet je bestelnummer te vernoemen en mijn collega's helpen je zo snel mogelijk verder. 👍
Blijdorpert, we zijn blij met deze review! Bedankt 👍
Hoi S, we staan voor je klaar! Fijn dat je zo blij bent met ons, we zijn ook blij met jou als klant. 😊
We zijn onwijs blij met jou als klant, Annemiek! 😊
We waarderen het oprecht dat je dit aan ons laat weten en dat je zo blij met ons bent, Krista! We zijn ook blij met jou als klant. 😊
Wij zijn ook super trots op onze toppers van de klantenservice! 💙 Bedankt voor je vertrouwen en aankopen AykoG.
Voor ieder wat wils in onze webwinkel! 😊
Je maakt Billie aan het blozen, Chiel! Bedankt voor dit compliment, dat waarderen we enorm. 💙
Bedankt dat je kiest voor onze webwinkel, Willem 😊 Dat vinden wij echt top!
Indien er toch problemen zijn, dan staat onze klantenservice voor je klaar JW! 💪
Bedankt voor de complimenten, Elmiga!
Dear Basil, thank you for letting us know you are happy with our services. We truly appreciate it! 😊
Onwijs bedankt, Gerda!
Welkom bij Select, Rita! We doen hard ons best samen met de bezorgdiensten om alles soepel te laten leveren. Hopelijk kun je ons dan binnenkort die 10 geven. 😊
Samen met de bezorgdiensten doen we onze best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd! 😊
Bellebalou wat aardig dat je tijd hebt genomen om ons een positieve review te geven. We zijn daar onwijs blij mee!
Geweldig dat je zo blij bent met ons, Peter! We werken er hard aan om je altijd goed te informeren. Blijf je nog lang klant bij ons? 💙