Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Carla Slaman 14-08-2024

10,0
Ze hebben alles , makkelijke zoekmachine, snelle levering meestal scherpe prijzen en geen verzendkosten. Goede service
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Veel shopplezier bij bol, Carla!

Rosette 14-08-2024

Groot assortiment vooral omdat ze ook met externe mensen werken
Omdat ik select lid ben altijd gratis verzenden, scheelt veel geld
Als er problemen zijn wordt het vaak goed opgelost
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Als er iets misgaat doen wij inderdaad onze uiterste best om het netjes op te lossen! 😊

Stien 14-08-2024

10,0
Gebruiksvriendelijk. Snelle levering. Goeie klantenservice. Ruim aanbod. Betrouwbaar
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Bedankt voor jouw aankopen, Stien!

Pieter Gorissen 14-08-2024

10,0
Altijd snel geleverd. Duidelijke mails over het verzenden. Geen enkele vergissing (in tegenstelling tot sommige andere verkopers on line). Voelt zéér betrouwbaar aan.
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Bedankt voor jouw vertrouwen, Pieter!

Hans Keers 14-08-2024

Bol.com is een uitstekende webwinkel. Altijd snelle en goed verzorgde levering binnen de toegezegde tijd. Ook vooruitbetaling is prima geregeld, bij retourneren wordt snel terug betaald.
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

We zijn blij met zo een trouwe klant als jou, Hans!

Rob K 13-08-2024

Natuurlijk kende ik Bol al, maar sinds Covid heb ik het gemak van een betrouwbare webshop pas echt ervaren. Het productaanbod is breed. Producten die je niet zo makkelijk in de fysieke winkels vindt heeft Bol meestal wel. Prijs is eigenlijk altijd goed en het bedrag dat wordt gevraagd voor altijd gratis verzenden en retourneren haal je er wel uit. Gaat er wat mis dan is er de klantenservice die een oplossing regelt, en daar doen ze hun best voor. Belangrijk, want er kan wat misgaan, als altijd bij iedereen. Een betrouwbare webshop herken je ook aan goede probleemoplossing. Ook niet onbelangrijk: je wordt niet platgespamd. Dat is anders bij de grote Aziaten !
Op mijn "wish list" staan een paar verbeteringen van de site en het stroomlijnen van de inlog, het moet toch mogelijk zijn dat "gedonder" met die cookies en de verplichte taalkeuze simpeler te maken. Wat mij betreft kan ook duidelijker worden vermeld dat gratis retourneren via Select niet altijd mogelijk is als Bol niet zelf levert maar via een partner.

Bedankt voor jouw vertrouwen, Rob! We nemen je feedback mee.😁

Joost M. 13-08-2024

Meestal vind ik bij Bol wat ik nodig heb, misschien niet altijd het goedkoopst maar daar staat tegenover dat ik ervan op aan kan dat het snel en altijd geleverd wordt en dat is voor mij heel veel waard!
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Fijn om te lezen dat je blij bent met bol, Joost! 😀

Patrik 13-08-2024

website met meestal de goedkoopste prijs en een correcte service, 1 maal gebruik gemaakt van retourservice ook dit verliep perfect (reden van retour had niet met Bol te maken maar met het product)

Fijn dat alles zo goed verloopt, Patrik! 😊

Grietje de haan-postmus 13-08-2024

Ik shop bij bol.com omdat ze goede kwaliteit hebben,leuke aanbieding en snelle levering.
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Bedankt voor jouw aankopen, Grietje!

Wim Bos 13-08-2024

7,0
positief:
Gebruiksvriendelijke website. Bij veel artikelen staan reviews van klanten wat soms kan helpen bij je beslissing over een eventuele koop. Veelal geen of weinig verzendkosten.
Snelle levering. Overzichtelijke aankoop overzicht. Je krijgt een mededing dat je product in aantocht is. Snel contact met klantenservice.
Negatief: Betaling via iDeal en app van Bol werkt niet bij mij. Bij andere firma’s heb ik nooit geen problemen.Ik moet dan bij Bol betalen via mijn smartphone en de barcode . Dus een extra handeling. Chatbox werkt nog niet voldoende. Laatst werd er bij mij een artikel te weinig afgeleverd. Contact met klantenservice daarover gehad. Ze zouden de firma benaderen. Verder niets meer van ze gehoord. Een berichtje zou netjes geweest zijn. Ik wacht nog steeds op levering van product.
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Bedankt voor de complimenten. Jouw feedback nemen we zeker mee!

Hmmmike 13-08-2024

Heel fijne webwinkel. Niet altijd de goedkoopste, maar de bezorging is over het algemeen in orde, het assortiment uitgebreid en als er zich een keer een probleem mo ht voordoen, wordt dat ook netjes opgelost.
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Wij doen altijd onze uiterste best om, als er iets misgaat, het zo goed mogelijk op te lossen! 😁

Andre 13-08-2024

10,0
Prima webshop met veel keuze en aantrekkelijke prijzen. Levering is keurig op tijd en conform de melding vanuit de verkoper.
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Bedankt voor de mooie complimenten, Andre!

kijsser 13-08-2024

gemak en tevreden over de bezorging krijg gelijk bericht en er is veel keuze ik kan niet altijd naar buiten om bepaalde dingen te kopen dus kan het aanbevelen
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Fijn dat bol zo een uitkomt is voor jou. Daar doen we het voor!

Bouwer 13-08-2024

10,0
Diverse keren iets besteld en altijd goed afgeleverd.
Mocht er eens een probleem zijn word het snel opgelost.
Hier kan menigeen wat van leren !!
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Fijn dat je zo tevreden bent. 😀

Michèle 13-08-2024

Ik ben erg blij met Bol.com. Als ik iets nodig heb vind ik het bijna altijd bij Bol.com. En dat varieert van boeken tot keukenrollen en wasmiddelen.
Ze geven helder aan hoeveel het kost en wanneer het bij je afgeleverd wordt. En dan is het er eigenlijk altijd. Er zijn momenten dat het ze niet lukt maar dan geven ze dat ook goed aan. Bovendien checken ze ook, steekproefsgewijs denk ik, goed of dingen wel geleverd zijn. En of ik tevreden ben. Laatst heb ik weer keukenrollen besteld, mbv de app, vanaf mijn vakantieadres naar huis, voor diegenen die op ons huis pasten. En dan weet ik dat alles goed geleverd wordt en ik me nergens zorgen over hoef te maken.. Daar ben ik erg blij mee!
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Wij zijn ook heel blij met klanten zoals jou, Michéle! 😊

Johan 13-08-2024

Alles is makkelijk te vinden zeer uitgebreid als het rechtstreeks van Bol .com komt is het ook altijd degelijk verpakt als het via een externe verkoper gaat wil dat nog wel eens te wensen overlaten de levering is altijd lekker vlot al maken de pakket diensten er nog al een een potje van ( ik stond voor mijn huis zag post nl langs rijden kreeg tegelijkertijd een appje dat ik niet thuis was getroffen en dat het de volgende dag naar het afhaalpunt gaat dat frustreert nog wel eens
De retourzending worden altijd vlot afgewikkeld

Bedankt voor jouw review, Johan. We nemen je feedback mee! 😁

Gerda Nieman 13-08-2024

Tevreden de volgende dag kreeg ik mijn bestelde airfryer al helaas zag ik dat hij bij Blokker 20 euro goedkoper was jammer
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Veel plezier gewenst met de nieuwe airfryer! 🍟

Awie 13-08-2024

Een enorm breed assortiment.
Handige zoekfunctie.
Scherpe prijzen.
Overall goede bezorging
Makkelijk retorneren.

De keuze is reuze !

SH 13-08-2024

10,0
Ik heb nog nooit een negatieve ervaring gehad met Bol. Dus daarom een dikke 10.
Ze houden je goed op de hoogte wanneer je je pakketje kan verwachten
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

We doen er alles aan om je zo tevreden te houden! 😊

Ina 13-08-2024

10,0
Bij bol kan ik altijd vinden wat ik zoek, duidelijk of iets leverbaar is en snelle levering!
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

Samen met de bezorgdiensten doen we ons best je bestelling zo snel mogelijk te leveren! 💪

Joan 13-08-2024

2,0
Product melkopschuimer werd uiteindelijk niet geleverd, na 2 weken over en weer gechat. Ga normaal wel geld terugkrijgen, nu opnieuw besteld, wel €5 duurder. Kan gebeuren, maar afhandeling zou sneller en proactiever kunnen.

Beste Joan,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Bol

Leon 13-08-2024

Alles prima op orde, vanaf de bestelling tot en met de levering, Gaat best gemakkelijk en gebruikersvriendelijk!
Aan te bevelen!

Bedankt dat je ons aanbeveelt, Leon! 😃

Lydia 13-08-2024

10,0
Uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils. Snelle levering. Accurate reviews!

Bedankt! 👍

JosR 13-08-2024

10,0
Geweldige service, duidelijke communicatie door middel van diverse emails.
Artikel goed verpakt. Snelle levering. Betaling achteraf is voor mij zeer makkelijk
Bol 19-08-2024 Officiële reactie

We vinden het fijn dat je zo te spreken bent over onze service! 😄

Roland 13-08-2024

Als er iets mis gaat met de bestelling dan regelt Bol dat het goed komt.
1 keer meegemaakt, webwinkel deed moeilijk, Bol gaf het geld terug en regelde verder alles.
Ik koop altijd met volle vertrouwen bij Bol.

Bedankt voor je vertrouwen en aankopen, Roland! 😃

Toon meer reviews