Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Joli 27-08-2024

Uitgebreide collectie en voorraad. Makkelijke site en snel en eenvoudig te bestellen. Goede berichtgeving over bestelling en levering van het product.
Bol 27-08-2024 Officiële reactie

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht, Joli! 😃

Angelique 27-08-2024

10,0
Fijn winkelen ,komt altijd met keuze uit meerdere aanbieders en word altijd zeer snel verzonden.
Ook het retourbeleid is makkellijk en prettig.
Ik shop graag bij Bol.
Bol 27-08-2024 Officiële reactie

Wij hopen dat je nog heel lang klant bij ons bent, Angelique! 😄

Eric 27-08-2024

Betrouwbaar, makkelijke site en snelle levering.
Erg tevreden over bol.com.

Bedankt voor je vertrouwen en aankopen, Eric! 😊

Gijs Hoogland 26-08-2024

10,0
Altijd vriendelijk als je belt en verder een geweldige service
Als je een probleem heb dan wordt je altijd goed en netjes geholpen
Leveringen worden ook altijd goed verzorgd

Bedankt! 😄

Jeanette van der Neut 26-08-2024

1,0
Slechte service, partner van Bol.com, zijn nu ruim 3 maanden bezig om ons geld terug te krijgen, niks nada noppes, was een cadeau voor m’n man notabene, autoradio werkt niet, je hebt maar 2 weken om hem terug te sturen om je geld terug te krijgen, ten eerste heb ik hem 1 week van tevoren in huis gekregen , want je wilt geen verlaat verjaardagscadeau, dan blijft er nog 1 week over om hem in te bouwen, maar zijn afhankelijk van anderen en als mensen het druk hebben lukt dat niet, eindelijk ingebouwd, werkt de radio niet, andere autoradio gekocht die het wel doet want we gingen met vakantie, krijg je te horen dat de 2 weken overschreden zijn, ja duhhh, met autoradio’s moeten ze dat langer aanhouden, we willen ons geld terug, autoradio naar hun opgestuurd, je hoort helemaal niets, ze doen ook helemaal niets om de klant tevreden te stellen, ik zeg bol.com, stoppen met deze partner, want je wordt van kastje naar de muur gestuurd en nu 3 maanden verder hebben we nog niks, geen geld terug en waar is de autoradio gebleven, het heeft ons alleen maar geld gekost en tegemoet komen ho maar, slechte zaak!!

Beste Jeanette,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Bol

Top-site 24-08-2024

Bol.com doet wat hij beloofd. Zo zijn de bestelde artikelen bijna altijd de volgende dag geleverd. En dankzij 'select' betaal je geen verzendkosten (select is éénmalig +-/ € 12,00 per jaar) Dus na je 2e bestelling heb je dit er uit.
Ook retourneren gaat makkelijk en is nooit een probleem.
Bol 27-08-2024 Officiële reactie

We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! 😊

Sander 23-08-2024

Uitstekende Leveringsvoorwaarden, communicatie 3len klantenservice.. nog nooit een probleem gehad dat niet naar tevredenheid is opgelost
Bol 27-08-2024 Officiële reactie

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je nooit problemen zult ervaren, Sander! 😄

Jacqueline 23-08-2024

Ik bestelde bij bol omdat ik het een veilige site vind en er van alles is bij gevoegd andere winkels erg fijn en makkelijk ben erg tevreden bij Bol ga zo door!

Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest, Jacqueline! 🥳

Visje 23-08-2024

Bijna alles te vinden. Goede en snelle levering. Mocht het wat uitlopen dan krijg je op tijd bericht.

Bedankt! 😀

Ron 22-08-2024

10,0
Leuke online winkel veel keuze in producten altijd fijn om er te shoppen goede klantenservice en goede service.

Je kan altijd op onze klantenservice rekenen, Ron! 😃

Roel 22-08-2024

Ruime keuze, gemakkelijk te bestellen, snelle levering en uitstekende retourservice

De keuze is reuze! 🙂

Rob Kruyswijk 22-08-2024

Bol.com is niet meer weg te denken in onze samenleving. Anders dan haar directe concurrenten is dit een Nederlandse onderneming die welbewust met haar partners producten levert. Dit met de hoogste kwaliteit en supersnel. Ook de wijze van communiceren is prettig. Als er iets teruggestuurd moet worden gaat dat zonder problemen en onnodige weerstand. Bol.com we zijn blij met jullie.
Bol 27-08-2024 Officiële reactie

En wij zijn blij met jullie! 😁

Lady Di 22-08-2024

Ik kies vaak voor Bol.com omdat het een duidelijke website heeft. Het is een gebruiksvriendelijke website, waarbij ik snel kan vinden wat ik zoek. Bij de artikelen staan vaak reviews over het door mij gezochte artikel. Die lees ik vaak voordat ik besluit het artikel te kopen. De meningen van anderen laten mij zien of het te kopen artikel past bij mijn verwachtingen. De artikelen zelf komen vaak van een andere leverancier. Op de website is het mogelijk om te zien hoe die leveranciers beoordeeld worden. Ook kan ik zien hoeveel het artikel bij derden kost. Daarnaast lukt het Bol.com het artikel te leveren op de afgesproken dag en vaak ook nog in het aangegeven tijdslot. Betalen kan direct bij aankoop, maar ook achteraf betalen is mogelijk. De ideale webshop om te kopen wat ik bij de plaatselijke winkeliers niet kan aanschaffen.
Bol 27-08-2024 Officiële reactie

Bedankt dat je klant bij ons bent! 😊

Hans 21-08-2024

10,0
Bestellen gaat super makkelijk, Produkten komen netjes verpakt schadevrij binnen, levering gaat snel

Bedankt dat je bij ons winkelt, Hans! 😀

Peter 21-08-2024

Ik bestel eigenlijk alleen maar bij Bol.com, weet dat het goed zit, ik moet er van aan kunnen dat het op tijd en in goede staat geleverd gaat worden, ook de uitgebreide aanbod is een groot pluspunt.

Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest, Peter! 😊

Els 21-08-2024

Er was even wat onduidelijkheid over de levering. Deze werd uitgesteld en later ingepland omdat het een groot pakket was. Ik bestelde nl een mobiele airco. De communicatie daarna verliep zeer duidelijk.
De chauffeur bracht de airco zelfs tot op de bovenverdieping. Waarvoor dank.
Bol 21-08-2024 Officiële reactie

Veel plezier met je nieuwe airco! 😄

Anoniem bedrijf 21-08-2024

Bereikbaar voor veel verschillende soorten producten, snelle levering, duidelijke afspraken, betrouwbaar
Bol 21-08-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je vertrouwen in ons! 😀

Bianca 21-08-2024

Bol is en heel handige webshop. met 1 account kun je bij veel bedrijven producten bestellen. Heel fijn.
Bol 21-08-2024 Officiële reactie

Wij vinden het heel fijn dat je klant bij ons bent, Bianca! 😄

Okidoki 21-08-2024

Bij bol.com bestel ik altijd. Het klopt altijd en dat ik achteraf kan betalen vind ik echt een voordeel. Vind het aanbod best groot maar mis toch bepaalde dingen die ik niet kan bestellen.
Ben zeer tevreden over de leveringen.
Blijf in de toekomst zeker bij bol.com bestellen.
Bol 21-08-2024 Officiële reactie

We hopen dat er nog vele jaren bij komen! 🥳

Huub 21-08-2024

Correcte levering en goede/vlotte afwikkeling van retourzendingen. Ook de restitutie van het betaalde bedrag gaat vlot, zonder vervelende vragen over de reden van het retour zenden,.
Bol 21-08-2024 Officiële reactie

Samen met de bezorgdiensten doen we ons best je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! 💪

Rene 21-08-2024

10,0
Prima online shop om te winkelen.
Ruime keuze, goede partners en de levering is meestal goed verzorgd.
Nette en vriendelijke klantenservice die als er problemen zijn je goed helpen en met concrete oplossingen komen.
Al met al een aanrader.

Bedankt dat je ons aanbeveelt, Rene! 😁

Charrie 21-08-2024

via google kom ik vaak op bol terecht als ik iets zoek, dan is bol meestal de goedkoopste, maar ook degene waar ik het indien nodig, makkelijk terug kan sturen. meestal is het ook binnen 1 dag in huis

Bedankt dat je bij ons winkelt, Charrie! 😃

Trudie 21-08-2024

Als ik iets nodig heb vint =d ik het fijn om hier te winkelen. Alles onder 1 dak. Makkelijke site. Het scheelt heel veel zoeken . Super goede service. Eerlijke prijzen.

Je kan altijd op ons rekenen, Trudie! 😊

Angelique 20-08-2024

Ik vind het fijn om bij bol te bestellen. Je weet bij voorbaat dat het snel geleverd word, de prijs altijd zo voordelig mogelijk is en ook als het een keer fout gaat, het dmv een passende oplossing geregeld word! Wat overigens zelden voorkomt..
Bol 21-08-2024 Officiële reactie

Wij vinden het fijn dat je klant bij ons bent, Angelique! 😁

Henk 20-08-2024

10,0
Al vele jaren bestel ik verschillende artikelen bij Bol en durf te zeggen dat Bol de beste en snelste webshop van Nederland is, juist omdat ze een zeer groot assortiment hebben met messcherpe prijzen. Het bestelproces is dan ook uitermate makkelijk. Ook wordt heel duidelijk getoond of het van Bol zelf of van een partner afkomstig is. Ook het verzend proces is erg prettig te volgen. Je weet precies waar je aan toe bent!

Bedankt dat je al jaren klant bij ons bent, Henk! Dat waarderen we 😀

Toon meer reviews