Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..
bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.
Fijn dat onze service zo goed bevalt.😊
Er kan natuurlijk wel eens iets mis gaan, maar we vinden het erg belangrijk om het dan ook goed op te lossen! 😊
Jij bent ook top, Geri! 😃
Bedankt voor jouw complimenten!
Goed om te lezen dat bol.com zo bevalt!😃
Je zal vast een hoop plezier hebben van je aankoop met dit mooie weertje!🌞
Fijn dat je tevreden bent!
Onze missie is om jou voor altijd alleen maar positieve ervaringen te geven!😊
Wij hopen ook dat wij jou alles kunnen bieden wat je zoekt.😊 Als er iets niet helemaal goed verloopt horen we het natuurlijk ook graag!
Fijn dat onze service naar wens is.😃
Bedankt voor het mooie compliment, Evelyne!😊
Beste Rene,
Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Natalya van bol.com
Goed om te lezen dat je zo blij bent met ons.😃
Beste Johan,
Natalya van bol.com
Bedankt voor de mooie complimenten.😊
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. 😃
Wij hebben het inderdaad goed voor elkaar met zulke fijne klanten!
Fijn dat als er iets misgaat het ook naar wens wordt opgelost!
Beste Stein,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Bedankt voor je review en je feedback, Renate! 😃
Beste Sjaak,
Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met meer informatie.
Sheriva van bol.com
Fijn dat je zo tevreden bent, Maurice! :)
Beste Chantal van Bol.com
Zie mijn eerdere mails die ik naar klantenservice van Bol.com heb gestuurd daar is alles geschreven, ook de mails van partner leverancier en van Bol.com medewerkers.
Mvg said
Beste Chantal van Bol.com
Mvg said
Beste Said,
Beste Robin,
Chantal van bol.com
Het klopt inderdaad dat het kan voorkomen dat er verschillende bezorgdiensten langskomen. Dit komt omdat zowel bol.com zelf als onze partners met verschillende bezorgdiensten werken om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt! 😃