Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Frank 08-10-2024

Heldere en duidelijke voorwaarden in een veilige omgeving te kunnen shoppen met zekerheid van levering.

Bedankt, Frank! 😁

Top online winkel 08-10-2024

10,0
Bol is een fijne online winkel waar je praktisch alles kunt krijgen en aan snelle levering doet en zeer snel is als je iets niet bevalt met oplossingen van retour verwerken tot wat dan ook een top winkel

Bedankt voor de complimenten! 😃

michiel de ruijter 08-10-2024

betrouwbaar, altijd correct en duidelijk in de voorwaarden, waaronder de koop plaatsvindt.

Bedankt voor je vertrouwen in ons, Michiel! 🙂

aniq 08-10-2024

10,0
Snel geleverd, product is goedkoop en gewoon heel goed
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

Veel plezier met je bestelling! 😀

Anne 08-10-2024

10,0
Je kan bijna alles vinden in de winkel van Bol. Het heeft een goede zoekmachine. De levering gaat altijd vrij snel en is ook correct.
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht, Anne! 😊

Les 08-10-2024

Altijd een ruime assortiment, scherpe prijzen en vooral heel snelle levering!
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! 💪

Ramazan 08-10-2024

10,0
Heel makkelijke Webshop. Heel duidelijk en overzichtelijk. En snelle levering. Zeker een aanrader!
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

Bedankt dat je ons aanbeveelt! 😃

Selma 08-10-2024

10,0
Geweldige shop, overzichtelijk, snelle levering en heeel belangrijk...goede service mocht een artikel niet naar wens zijn!!

Bedankt voor de complimenten, Selma! 😊

Sonja 08-10-2024

Fijne site, snelle verzending, fijne klantenservice.
Waar ik wel altijd op let of het geen andere (derde) winkel is.
Tot een maand terugsturen dat is ook fijn

Bedankt, Sonja! 🙂

Mochel 08-10-2024

Heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf ( dus ook met de aangesloten winkels) altijd op tijd geleverd en het juiste product is er wat mee dan stuur je het retour en binnnen 3/4 dagen geld terug op je rekening zonder gezeur
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

Bedankt dat je klant bij ons bent! 😄

Alex 08-10-2024

Een eerlijke shop, waar je allerlei producten kan aanschaffen tegen een goede prijs.
Mochten er klachten zijn over het het geleverde product dan is de oplossing die wordt aangedragen altijd keurig en afdoende.

Je kan altijd op onze klantenservice rekenen, Alex! 😁

Tonie 08-10-2024

Duidelijk, snelle en nette bezorging .
Pakketten kom altijd goed verpakt en onbeschadigd binnen.

Paulus 08-10-2024

Duidelijk, snel en goede producten.

Databasenomad 08-10-2024

10,0
Ik heb 8 jaar in het buitenland gewoond voor mijn werk en ben sinds september terug in België
BOL geeft me een veilig gevoel en ze doen wat ze beloven. Ik kocht ondertussen al een tiental zaken en geen enkel probleem gehad.

Ronald S. 08-10-2024

Makkelijk te bestellen en op verschillende plaatsen te laten bezorgen. Ook het kiezen van gewenste levertijden is erg makkelijk. Duidelijke mail omtrent levering. Bij onvolkomenheden is men makkelijk te bereiken en wordt er naar een passende oplossing gekeken, besproken en uit gevoerd.

Mary 08-10-2024

Bij Bol is het makkelijk om te bestellen en ze hebben bijna alles. De levertijd is super snel.

Carina 08-10-2024

Super shop altijd correct regelmatig update over je pakketje en veel keuze van diverse producten en steeds binnen de beloofde dag en uur als ze geen vertraging onderweg hebben maar ca va worden goed op de hoogte gehouden, vriendelijk chauffeurs!

A. Letterie 08-10-2024

10,0
Omdat de winkel niet alles heeft en Bol.com bijna alles verkoopt, is Bol.com de beste optie.

Ad 08-10-2024

Gewoon goed. Kunt er ales vinden.
Je besteld of je besteld niet.
Ik vind het makkelijk, je kunt er veel bestellen

Mirjam 08-10-2024

Ik bestel graag bij bol.com. Ruime keuze en snelle levering.

Marcel 08-10-2024

10,0
Moeiteloos bestellen, enorm aanbod (wat hebben ze niet?!) en snelle levering. Daarnaast een goede (retour)service

Philippe D 08-10-2024

Een van de betere online winkel. Je vindt er vrijwel alles en soms met behoorlijke korting. Niet alles is goedkoop maar als je lid bent van Bol is de verzending, wat de woaarde ook is, gratis. Meestal snel geleverd tenzij aangegeven. Opvolging van sommige aanbieders (extern) zou misschien beter opgevolgd moeten worden

amdro 08-10-2024

10,0
Heel leuk boek voor een goedkope prijs!

Jeffrey 08-10-2024

Ik bestel bijna alles bij bol.com, omdat het zo'n fijne website is om op te bestellen. De prijs is altijd goed, groot aanbod van zowel bol.com verkopen als externe verkopers op bol.com. In combinatie met Select super makkelijk om je eigen bezorgmoment en/of -locatie te kiezen.

Soms kan het iets langer duren dan vooraf wordt aangegeven, maar dit heeft alles met de bezorgservice te maken. Hier heeft bol.com zelf geen invloed op. Ik zou deze webshop zeker aanraden!

Canon 08-10-2024

Ruim aanbod aan producten aan een goede prijs
Snelle en duidelijke levering

Toon meer reviews