Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Henk Walters 25-07-2024

Goede webshop met veel keus en altijd een vlotte levering.
Ook als er een keer een probleem is word dit voor mij altijd naar behoren opgelost.

Je kan altijd op ons rekenen, Henk! 😃

Frans Kramer 25-07-2024

Goede spullen en leveren op tijd en goed verpakt wat heel belangrijk is, heb totaal niets te klagen.
Zou het iedereen willen zeggen bij Bol hoef je niet bekocht te voelen

Bedankt dat je klant bij ons bent, Frans! Dat waarderen we 😁

Rien 25-07-2024

Bestellingen altijd op tijd en keurig verpakt. Het bestellen is ook vrij eenvoudig, zo klaar! Heel efficient.

Bedankt! 😀

S.C.Weezepoel 25-07-2024

6,0
Normaal ben ik heel tevreden maar deze keer niet zo. Boek te laat plus het is beschadigd.

Beste S.C. Weezepoel,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Frans E.R.Eekhout 25-07-2024

ik kies voor bol.com omdat het : 1) makkelijk toegankelijk is, 2) veel keuze heeft, 3) betaalbaar, 4) snel geleverd wordt, 5) bezorging op tijd gedaan wordt met goede bezorg informatie, 6) de betaling doelmatig is en 7) men altijd kan inloggen in het account om bestelhistorie te zien en eventueel deze uit te printen voor de eigen administratie. Kortom : makkelijk en doeltreffend inkopen doen vanuit je "luie" stoel met een veelheid aan artikelen.
Bol 25-07-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je vertrouwen en aankopen! 😄

Amina 25-07-2024

Veel keus en goede prijzen, handige site en app, bezorgmomenten zijn vaak goed in te stellen.

De keuze is reuze! 👍

Sissie 25-07-2024

10,0
Altijd prima levering volgende dag al soms later maar dat ligt niet aan bol maar aan post nl.
Ik koop hier al jaren van alles van elektronica tot honden tondeuse en wat je in de winkel ooit niet vind
hebben ze het bij bol wel en de prijs is ook goed niet duurder als een ander.
Dus ik raad bol aan

Bedankt dat je ons aanbeveelt, Sissie! 😊

Astrid 25-07-2024

Ik vind het super om te te kopen bij Bol. Makkelijk te vergelijken, ervaringen van andere kopers te lezen. Het word netjes thuisbezord door post.nl als de verkoper Bol. zelf is.

Bedankt dat je bij ons winkelt, Astrid! 🥳

Vera 25-07-2024

Doorgaans goede ervaringen, goede service en goed bereikbaar. Soms is de levering een probleem.
Bol 25-07-2024 Officiële reactie

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je zulke goede ervaringen behoudt! 🙂

Hans Willemstein 25-07-2024

10,0
Je kan er zo goed als alles vinden. Het goed verpakt geleverd. Mocht er iets fout gaan wordt het altijd goed opgelost.
Bol 25-07-2024 Officiële reactie

Voor vragen of bij problemen staat onze klantenservice voor je klaar, Hans! 😁

Kim Beerepoot 25-07-2024

Bestel altijd graag hier. Het is vaak snel binnen en als er iets mis is heb je al snel contact met iemand die je met veel liefde helpt.

Je kan altijd rekenen op onze klantenservice, Kim! 😃

P C H Rol 24-07-2024

10,0
Bol is altijd snel en correct. Zelfs een product van een andere leverancier met fabrieksgarantie is door Bol perfect opgelost.

Bedankt voor de complimenten! 😄

Kneisl 24-07-2024

In principe probeer ik iets eerst in een fysieke winkel te kopen. Om de plaatselijke middenstand te steunen. Helaas is niet alles meer te krijgen en dan is het wèl zo makkelijk om online iets te bestellen. En dan is Bol.com mijn eerste plaats waar ik ga zoeken. En dan is het zo geregeld, ook als het bij een andere verkoper via Bol.com. De service en snelheid zijn hetzelfde.

Bedankt! 😀

Heleen 24-07-2024

7,0
Je vindt alles op bol.com
Het is een betrouwbare website. vlotte klantenservice en correcte omschrijving van de producten.
Jammer dat het heel vaak een stuk duurder is dan andere websites..
Zeker voor trouwe klanten. Idee om mee te nemen?
Bol 25-07-2024 Officiële reactie

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht, Heleen! 😊

Charlotte 24-07-2024

10,0
Zoals zovelen van ons koop ik al jaren vanalles bij Bol.com en ik kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit een negatieve ervaring heb gehad. De ene keer dat er iets misging (defect product, geld kwam niet meteen terug) ging het om een externe verkoper en heeft Bol mij direct kunnen helpen zodra ik contact opnam. Website en app werken ook altijd naar wens (bij vele andere zaken toch vaak een zwakte punt). En Marcel is natuurlijk een icoon
Bol 25-07-2024 Officiële reactie

We hopen dat er nog vele jaren bij komen, Charlotte! 🥳

William 23-07-2024

bol.com is een snelle leverde bedrijf, waar ze veel keuze hebben voor elk budget
Bol 25-07-2024 Officiële reactie

Samen met de bezorgdiensten doen we ons best je bestelling zo snel mogelijk te leveren! 😄

Peter 23-07-2024

vele artiken gekocht bij Bol.com
altijd naar volle tevredenheid
Ideaal voor 65 plussers
Beslist aan te raden
Bol 23-07-2024 Officiële reactie

Bedankt dat je ons aanbeveelt! 😊

Hilde Brettschneider 23-07-2024

Bol.com kies ik eigenlijk meteen. De site is handig in gebruik , ook voor de dino-senioren onder ons ( ben er zelf ook een). De boeken zijn vaak goedkoper dan bij de andere uitgevers van GGZ-boeken. Ook tipt Bol.com meteen andere boeken die bij het thema passen. De service om de boeken ook tweedehands aan te schaffen maakt het mogelijk dat boeken die je nergens meer nieuw kunt kopen toch nog kunt bemachtigen op de tweede hands markt. Marktplaats vertrouw ik niet zo. Bol.com wel. Snelle levering is tevens vaak het geval, fijn! En Bol.com vraagt altijd naar de tevredenheid van de klant over de geleverde tweedehandsboeken. Het abonnement op Bol.com maakt het mogelijk gratis de boeken te laten verzenden. ook prima!
Contact opnemen mag zeker, graag per mail. Als psycholoog heb ik een drukke praktijk en neem overdag vooral alleen telefoon aan van clienten en artsen. Excuus.

Bedankt dat je bij ons winkelt, Hilde! 🥳

Dirk Kamminga 23-07-2024

Ruime keuze en snelle levering is voor mij belangrijk en dat doen ze bij Bol, soms zit de post tegen maar daar kunnen zij niets aan doen, ik ben tevreden met Bol

De keuze is reuze! 😄

Hesther Voorthuyzen 23-07-2024

Hier is eigenlijk alles te vinden, vaak snel verstuurd en bij problemen wordt je ook goed geholpen. Ben al jaren klant
Bol 23-07-2024 Officiële reactie

We hopen dat er nog vele jaren bij komen, Hester! 😁

Anoniem 23-07-2024

1,0
Werken samen met Cycloon fietskoeriers.

Bestelling geplaatst en zonder dat dit ook maar ergens in het bestelproces aangegeven stond, is de bestelling verzonden met Cycloon. Die zouden tussen 17 en 22 uur komen. Ze hebben geen afhaalpunten en je moet dus ook perse thuis zijn. Grap is nog, ze zijn niet geweest. Sws een bizar lang tijdslot en erg onhandig met kleine kinderen. Vervolgens zijn ze niet eens geweest en is het bezorgmoment nu onbekend. Het is een verjaardagscadeau voor morgen. Ik had het een paar dagen van tevoren besteld en zou dus op tijd geleverd worden. Erg vervelend hoe dit allemaal gaat..

Cycloon heeft 0 contactmogelijkheden op een chatbot na en Bol geeft ook niet thuis. Ik kreeg van Bol als reactie dat ze pas over een paar dagen iets kunnen doen, maar dan is de verjaardag ntrlk al geweest. En ze gaven aan dat ik dan voortaan maar pakketten van 12.5 kg of zwaarder moest bestellen want dan wisten ze zeker dat het niet met de fietskoerier kwam. Heel vage reactie dus.

Zouden niet met Cycloon samen moeten werken. Zie online dat ik niet de enige ben waarbij pakketje niet aankomt. Plus wij hebben nu onze hele avond zitten wachten voor niets en geen verjaardagscadeau.

Ik had niet gekozen voor bezorging in de avond en al helemaal niet met een fietskoerier. Dit stond ook nergens aangegeven want dan had ik het überhaupt niet besteld.

Erg ontevreden.

Beste Anoniem,

Bedankt voor je review. We nemen je klacht in behandeling via Trustpilot.

Dick 21-07-2024

Bol laat zien hoe goed ze zijn als er iets mis gaat en hoe snel dat opgelost wordt . Soms moet er iets retour gestuurd worden en ook dat werkt gewoon goed . In ieder bedrijf gaat weleens iets mis , maar een goed bedrijf herken je aan de oplossing . Kortom ik ben zeer tevreden met Bol.
Bol 22-07-2024 Officiële reactie

Superfijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Dick! 😁

Marika 19-07-2024

1,0
Product besteld via bol.com. Werd door een partner bedrijf 'Zuip je scheef' een week later bezorgd dan tijdens het bestellen was aangegeven. Omdat we dan op vakantie waren konden we de bestelling niet ophalen en werd het door postnl punt teruggestuurd. Dat was 5 weken geleden. Bol.com stuurt ons naar de partner en die weigert om geld terug te betalen. Ook jammer dat bol.com niks heeft gedaan toen ik deze ervaring met ze heb gedeeld 5 dagen geleden.

Beste Marika,

peter 19-07-2024

5,0
Retourzending afhandeling laat erg lang op zich wachten. Termijn worden genoend m.u.v. die van de afwikkeli g zelf.

Beste Peter,

Louise 19-07-2024

10,0
Ik ervaar Bol.com als betrouwbaar. Goede communicatie over levering en -tijden.
Snelle levering ook. Achteraf betalen als mogelijkheid i.v.m. terugsturen (indien nodig) plezierig. Scheelt gedoe.
Reparatiemogelijkheid bij defecten ook prima ervaring mee. Kortom: een bedrijf waar je bij blijft!

Bedankt voor je vertrouwen en aankopen, Louise! 😁

Toon meer reviews