Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..
bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.
Bedankt voor de complimenten, Sylvie.😊
Super fijn om te horen dat je toch wel erg blij bent met bol.com.😁
Wat een mooie woorden, Jaap. Dank je wel!
Bedankt voor jouw mooie review, Hennie!
We blijven bezig met verbeteren. Bedankt voor jouw feedback!
Bedankt voor het compliment, Jan.😊
Bedankt voor jouw vertrouwen, Brian!
Ik zit deze review ook met een grote glimlach te lezen. Dank je wel, Ellie!😀
Fijn dat je zo blij bent met bol.com! 😁
Enorm bedankt voor je mooie worden! 😃
Enorm bedankt voor je review! 😄
Bedankt! 😊
Beste Heijboer,
Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com
We vinden het belangrijk dat je tevreden bent, Monique! 😊
Bedankt voor je aankopen en verteouwe, Pierre! 🙂
Bedankt voor je review! 😃
Enorm bedankt! 😁
Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Roel! :)
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Jacqueline! Daar doen we het voor 🤩
Bij vragen of problemen kan je altijd rekenen op onze klantenservice! 😁
We doen samen met de bezorgdiensten ons best om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd, Ikram! 💪
Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest, Ron! 😄
Voor vragen of bij problemen kan je altijd rekenen op onze klantenservice! 😁
Gaan we doen! 😀
Beste Melanie,
Bedankt voor je review. We nemen je klacht in behandeling via Trustpilot.
Met vriendelijke groet,
Chantal van bol.com