Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Paulus 02-10-2024

zeer tevreden; vrijwel alles leverbaar; snel; goede klantenservice; eventuele retouren zonder problemen
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Als er iets misgaat moet retourneren natuurlijk ook goed verlopen. Daar doen we alles aan.😊

CBK 02-10-2024

Duidelijke product omschrijving, bij boeken kan je alvast inkijken.
Snelle verzending en een een vriendelijke klantenservice
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Fijn dat je zo blij bent met bol!

Elisa 02-10-2024

Zeer tevreden van bol.com. correcte levering, ruim aanbod, interessante koopjes.
Minder zijn sommige externe verkopers die meesurfen op het succes van bol.com maar verre van dezelfde service geven! Zeer ontevreden daarover.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je complimenten en feedback, Elisa!

Essie 01-10-2024

Het is makkelijk hier te bestellen. Veel keuze. Snelle levering. Is er iets niet goed wordt het opgelost

Bedankt voor je review! 😁

De Clopper Marc 01-10-2024

Veel variatie in jullie aanbod en eerlijke prijzen , de levering is steeds top ,dag en uur word gerespecteerd ,ikzelf ben altijd verwonderd daarover ,dus telkens ik wat nodig heb weet ik bol. te vinden.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je mooie woorden! 😀

Ra 01-10-2024

Bol.com is coulant met een betaling die je weleens vergeet. Voor de rest kloppen de levertijden over het algemeen wel.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Fijn dat je zo tevreden bent.😊

Kees 01-10-2024

Ik kreeg de melding dat 1 van de artikelen die ik besteld had niet leverbaar zou zijn. Na een aantal dagen kreeg ik wederom een email dat het bestelde boek weer leverbaar zou zijn. Heel blij verrast hiermee. Ook omdat ik geen extra verzendkosten hoefde te betalen. Volgende dag in huis en heel blij hiermee. Dit is service.

Veel leesplezier, Kees!

Sabine 01-10-2024

10,0
Bol.com...al jaren koop ik daar vrij regelmatig en ben nog nooit teleurgesteld . Alles wordt binnen de kortste keren thuisbezorgd. Ik heb weinig tijd om te shoppen en dan is bol.com maar een muisklik verwijderd .lekker bestellen vanuit de luie zetel. En voila, een tevreden klant. Doe zo verder !

Lekker winkelen vanuit huis. Wie wilt dat niet? 😉

Lode Byttebier (België) 01-10-2024

Ik wil geen 20 geven, want dit is een bijna onrealistische score. Er gaat altijd wat mis, buiten de wensen om en voornamelijk als je met honderden neven-leveranciers werkt. Toch ben ik dik tevreden, want (meestal) geven ze de laagste prijsgarantie en laken ze dit waar ook. De klantenservice werkt ook perfect, want ik heb ze al soms gecontacteerd. Een goede raad: jullie zijn de grootste, maar laat de goede spirit in jullie team.

We zullen onze best doen de 20 te halen! 😀

Perfecte online winkel 01-10-2024

Alles bij bol.com al altijd perfect verlopen
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Wat fijn dat alles zo goed verloopt. Bedankt!

Theo 01-10-2024

Goede service
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

We doen er alles aan goede service te verlenen, Theo!

Rob 01-10-2024

10,0
Ik ben een vaste klant van bol.com Vind je het leuk te kijken en ze hebben altijd de goedkoopste winkels in hun lijst staan doe graag zaken met ze zeker omdat ik Premium abonnement heb en gratis Thuisbezorgd wordt Ik raad dit iedereen aan
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Fijn dat je bol aanraadt! 😁

Pollie1953 01-10-2024

10,0
Bij bol.com kun je voor heel veel dingen terecht.
Prijzen komen overeen met andere aanbieders.
Ook kun je dingen met elkaar vergelijken bij de verschillende aanbieders.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Fijn om te lezen dat bol bevalt. 😀

Wil 01-10-2024

Bestel graag bij bol, snelle levering en goede kwaliteit. Winkel graag bij bol

Bedankt voor jouw aankopen, Wil. 😊

Marson 01-10-2024

Hier vind je bijna alles wat je zoekt en je kunt nog profiteren van de kortingen die ze geven wat wil je nog meer.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Meer dan bol heb je niet nodig! 😉

Annemarie 01-10-2024

Makkelijk te vinden . En eenvoudig te gebruiken.

Daar doen we het voor, Annemarie! 😀

Klussenjose 01-10-2024

10,0
Ik vind dat Bol.com een overzichtelijke site heeft, je hoeft niet lang te zoeken. De verzending van de artikelen verloopt vlug, de mogelijkheid tot retourneren is vrij gemakkelijk. De klantenservice ben ik ook uiterst tevreden over, iedere vraag wordt goed afgehandeld. En als allerlaatste het is altijd uitstekend verpakt.

Wat een fijne complimenten. Bedankt! 😊

Stef 01-10-2024

10,0
veel keuze , betrouwbare leveranciers, zeer snelle en stipte leveringen, gemakkelijke site
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Stef!

Peter Leenders 01-10-2024

10,0
ik heb veel via bol.com besteld en tot nu toe is het altijd goed gekomen en als er eens een keer iets misschien te lang duurde werd ik via de mail altijd prima geholpen. niets den lof, dus als ik iets wil bestellen kijk ik altijd eerst bij bol.com en dat blijf ik doen.

Fijn om te lezen, Peter.😉

Lisette 01-10-2024

10,0
Uitstekende webshop. Heerlijk navigeren. Goede aanbevelingen in alle prijsklassen. Super breed assortiment. Makkelijk om te filteren om te elimineren om tot de juiste keuze te komen. Veel reviews van klanten. Select met al zijn voordelen van extra aanbiedingen tot extra bezorgopties en nooit meer verzendkosten voor 1 malig een bedrag per jaar. Uitstekende klantenservice. Supersnelle levering. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Bedankt voor alle mooie woorden, Lisette! 😁

Henk 01-10-2024

Als je het hier niet vindt, vind je het nergens. Alle artikelen staan, meestal - de uitzondering bevestigt de regel, zeer concurrentieel geprijsd. Snelle service, handige shop, ...

De keuze is reuze, Henk!

Ron 01-10-2024

10,0
Goede kwaliteit en snelle levering

Dat is natuurlijk wat we willen horen, Ron. 😊

Annette 01-10-2024

10,0
Alles makkelijk te vinden en goeie service
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor de complimenten, Annette!

Danielle 01-10-2024

Ik ben er heel tevreden
Bol heeft me nog Notities in de Sterk gelaten
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Dat zijn we ook niet van plan, Danielle !

Gerard 01-10-2024

Ik koop bij Bol ,omdat het vertrouwd is en ik altijd door Bol goed aangeleverd ben.
Afspraak is afspraak.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor jouw vertrouwen, Gerard!

Toon meer reviews