Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

b****************@g******** 18-10-2024

Snelle levering en het product is zoals omschreven

Bedankt voor je review! 👍

Nick 18-10-2024

10,0
Koop al jaren, bijna alle artikelen via bol.com.. je vind er alles wat je nodig hebt, en met de verzendtijd/kosten is ook niks mis!
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Ontzettend bedankt dat je al jaren klant bij ons bent, Nick! 😁

Kenny 18-10-2024

1,0
PS5 van €400 besteld. Volgens de track en trace van DHL zou het geleverd moeten zijn, maar ik heb niks ontvangen.
Direct telefonisch contact gehad hierin werd mij verteld dat ik even moest wachten tot 22:00 uur, en als ik het dan nog niet ontvangen had, dat ik contact op moest nemen met de chat van Bol. Ik zou dan het geld terug gestort kunnen krijgen om een nieuwe fysiek te halen, of ze zouden een nieuwe verzending aanmaken. Dit omdat ik de PS een cadeau was. Hier zou een notitie van gemaakt worden.
Om 22:00 uur een chat gestart met XXX. XXX wist niks van deze opties af en wilde er ook niks van af weten. Ik moest gewoon wachten op mijn product. Ondanks dat hij al een ‘bezorgd’ status had. Na een lang gesprek waar we niks verder zijn gekomen kreeg ik de vraag of ik nog vragen had. Mijn vraag was hoe ze het nu op gingen pakken met DHL waarna mij een “fijne avond” gewenst werd met een “;)” smiley, en werd de chat beëindigd.
Uitzonderlijk slechte levering, tezamen met beroerde klantenservice. Laatste keer dat ik Bol gebruik.

Beste Kenny,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Bol

Dominic 16-10-2024

10,0
Snelle leveringen, vlot telefonisch bereikbaar!
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Zowel telefonisch als via de mail of chat kan je onze klantenservice bereiken! 😄

Suzanne 16-10-2024

Fijne winkel levering gaat snel en bij problemen helpen ze goed

Onze klantenservice staat voor je klaar, Suzanne! 😁

Gerrie 16-10-2024

7,0
Ik winkel altijd online bij Bol. Ze hebben alles...ik heb afgelopen week een boek besteld. Het pakket pastte door de brievenbus. Toen ik mijn brievenbus ging legen ( appartement) zag ik dat er van buitenaf geprobeerd was om het pakket eruit te vissen. De doos waar het boek inzat was veel groter dan het boek zelf, dus was helemaal kapot. Gelukkig was het boek naar beneden gezakt. Zodat ze het niet eruit hebben gehaald. Dus misschien de buitenverpakking meer aanpassen qua grote aan het product zelf zou op zijn plaats zijn. Verder prima winkel!

Bedankt voor je review en je feedback. We gaan ermee aan de slag, Gerrie! 👍

Peter 16-10-2024

10,0
Lekker makkelijk na je werk bestellen, volgende dag in huis wat wil je nog meer
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, Peter! 😊

Nicole45 16-10-2024

Waarom ik regelmatig voor BOL.COM kies, is omdat je niet zo gek kunt bedenken of je kunt het bij hun bestellen (in en met goede samenwerking met hun leveringpartners) je krijgt ook netjes een mail wanneer het artikel of artikelen worden geleverd. En bij vragen over de levering van een product kun je ook altijd contact opnemen, waarbij de medewerkers met je meedenken en zonodig met de partners contact opnemen.
Ben hier erg blij mee.

En wij zijn blij met jou, Nicole! 🥳

Jaime 16-10-2024

10,0
Breed assortiment, snelle levering, goede verpakking, goede service en veel gemak tijdens bestellen
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht, Jaime! 🙂

Tanka1968 16-10-2024

Heel leuk, je vind er alles, prijs kwaliteit oké, altijd snel geleverd en heel gemakkelijk te retourneren,hoewel ik dat nog maar 2 maal heb moeten doen, gewoon omdat iets te klein of te groot was
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Fijn dat je zo blij met ons bent! 😄

Liamtess 16-10-2024

Bol.com is mijn go-to-one-stop-shop. Het gemak om te bestellen, te betalen en de flexibiliteit in levering maakt het ideaal ook voor kleinere aankopen.
Ook retourneren is een fluitje van een cent.
Ik ben dan ook al jaren select klant, wat mij nog meer voordelen en flexibiliteit biedt.
Mocht ik de keuze hebben, ik zou wel kiezen voor een gebundelde levering, want zit wel in met het milieu wanneer pakjes van éénzelfde bestelling afzonderlijk aan de deur worden geleverd.
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Bedankt dat je klant bij ons bent! 😊

FLUTBEDRIJF ! 16-10-2024

1,0
Het is nu half oktober 2024 en mijn klacht dateert van begin 1augustus 2024.
Het gaat om een hondenband van €50 die besteld is bij Qrola (partner van BOL). De hondenband zou op 6 augustus 2024 aankomen, maar is nooit aangekomen. Vele mails later met duizenden excuses nog steeds niets ontvangen (geen geld terug en geen hondenband). Na contact met de klantenservice in september 2024 ("Heel goed dat u belt, nu komt het goed") nog steeds geen geld of hondenriem ontvangen.
Ik blijf elke week een mail sturen naar Qrola/ BOL tot ik mijn geld terug of een hondenriem heb, maar wat een flutbedrijf. WAARDELOOS!!
Natuurlijk heb ik deze negatieve ervaring met iedereen om mij heen gedeeld!

Beste klant,

Met vriendelijke groet,
Bol

bol.com 16-10-2024

Deze winkel heeft een brede assortiment en er is een duidelijk omschrijving van de producten dat klopt. de levering is op tijd je hoeft niet lang te wachten en de producten zijn nooit beschadigt. Klanten service is vriendelijk en behulpzaam.
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent! 👍

HvS 15-10-2024

10,0
Klantvriendelijk, gebruiksvriendelijk, redelijk goedkoop, zeer uitgebreid assortiment en altijd zeer snelle verzending.

Bedankt voor de complimenten! 😁

Anna 15-10-2024

10,0
Ik vind het altijd makkelijk zoeken. Tot nu toe nog alles kunnen vinden bij Bol.com. snelle bezorging het is echt vandaag verstuurd morgen in huis
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Samen met de bezorgdienst doen we ons best je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, Anna! 👍

Jo 73 15-10-2024

Een goede club, waar je op vertrouwen kunt en waar je goed zaken mee kunt doen.
Gaan gelijk aan de slag met je bestelling. Je krijgt snel bevestiging van de bestelling en via track and trace kun je jouw bestelling goed volgen. Bestellingen worden goed verpakt afgeleverd. Retournering is ook een makkelijke klus.
Al met al een goede partij. Doe veel zaken met Bol.com. Als ik iets zoek kijk ik eerst of Bol.com het aanbiedtl
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Je kan altijd op ons rekenen! 🙂

Michiel 15-10-2024

10,0
Binnen 24 of 48 uur in huis, flexibele bezorgadressen of ophalen op een ophaalpunt.

En nooit discussie.
Er was bij de bezorger een boek kwijtgeraakt ( kan gebeuren) en binnen 24 lag er een nieuwe op de mat.

Ik vraag me wel eens af hoe we het deden in het tijdperk VOOR Bol.com 😉

Bedankt voor je mooie woorden, Michiel! 😄

Jan Verhoeven 15-10-2024

Bol heeft vrijwel alles. Maar je moet goed opletten. Maar vergeleken met de nationale tweedehands site is het een genot om op Bol te kopen wat je hebt ook na betaling nog rechten.

De keuze is reuze! 😁

Spikie 15-10-2024

Producten die je besteld hebt en niet voldoen kun je gemakkelijk weer retourneren zonder problemen.
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

Je kan altijd gebruik maken van het retourtermijn als het artikel voldoet aan de retourvoorwaarden😊

Sandra 15-10-2024

7,0
Ik vind Bol.com heel fijn, enkel jammer dat er meer verkopers zijn nu. Daardoor vaak een langere levertijd en producten van slechte kwaliteit.
Wel een groot aanbod en gratis verzending is top.

Bedankt voor je review en je feedback, Sandra! 😊

LBeckers 15-10-2024

Ik bestel en koop er dus graag. Vaak zijn de artikelen daar te krijgen en in de reguliere handel wat moeilijker. Ook bv boeken uit de rest van de wereld zijn er te verkrijgen waaronder specifiek op mijn hobby bv toegespitst. Bestellingen betreffen niet alleen boeken maar ook zo eens een Blueray of andere artikelen.

Bedankt voor je review! 😀

Jan 15-10-2024

Ik heb uitstekende ervaringen met Bol. Het is geen 10 omdat je lang niet altijd een bezorging goed kunt plannen. Je kunt nl niet altijd een ander adres of datum kiezen. Verder halen ze hun levertijden en is er een prima retourenbeleid! Ik raad Bol aan!

Bedankt dat je ons aanbeveelt, Jan! 😊

Jeanny 15-10-2024

De keuze is niet zo moeilijk om te kiezen voor Bol. Com, wij bestellen regelmatig artikelen en zijn nog nooit ontevreden geweest over iets dat we gekocht hebben. Uitstekende service en bezorging. Gaan dit zeker in de toekomst voortzetten.
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

We hopen dat je nog vele jaren klant bij ons blijft, Jeanny! 😁

Laura 15-10-2024

Bol.com heeft een divers aanbod, de website is makkelijk te navigeren, fijn dat je je favorieten in verschillende lijstjes kunt opslaan en ik ontvang de producten altijd keurig verpakt en in de staat zoals het is beschreven.

Bedankt voor de complimenten, Laura! 🙂

M.Gerritsma 15-10-2024

Wij/ik kopen regelmatig bij bol.com en wij zijn erg tevreden.
Omdat snel leveren, goed leveren,en ook nog vaak goed koper .
Wij hebben ook select van bol.com dus is vaak / altijd gratis en de volgende dag of zelfde dag leveren .
Niet goed makkelijk terug sturen ..zonder kosten en verveel ( wel volgens voorwaarden).
Dus al met al erg tevreden. Toppy
Bol 22-10-2024 Officiële reactie

We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent! 😀

Toon meer reviews