Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Sylvia 19-06-2024

10,0
Wij vinden bol een geweldige winkel snelle bezorging een hele goede service en je hoef niet bang te zijn dat je woord opgelicht. De medewerkers zijn heel vriendelijk .ga zo door

Gaan we doen, Sylvia! 💪

Eddy 19-06-2024

10,0
Ik heb op 18/6/2024 een spoel besteld voor mijn bostrimmer. Dezelfde dag omstreeks 19 uur werd het spoel reeds geleverd.
Netjes verpakt.
Dat noem ik service.
Proficiat
Eddy

Veel plezier met je nieuwe trimmer, Eddy! 😀

PBr 19-06-2024

Breed platform met ruim aanbod, uitgebreid zoeken met filters en uniforme (gratis) retourvoorwaarden maken van BOL een sterk nummer. Bezorging is snel en accuraat.

Bedankt voor de complimenten! 😊

Lev 19-06-2024

Kreeg deze mogelijkheid om een review te schrijven omdat ik me de laatste tijd bezondigt heb in aardig wat kopen bij Bol. Juist omdat het zo makkelijk is, ze heel veel producten hebben en het eigenlijk gewoon goed geregeld is. Daarom geef ik ze ook een 8. Maar als ik eerlijk ben zou ik het niemand willen aanraden want Bol is net zoals Amazon of Alibaba(maar wat kleiner..) de nieuwe(digitale)landheer. Die rente ontrekt aan ondernemers en kan bepalen wie er kan verkopen of niet. Zodra je Bol betreedt verlaat je 'de markt' en begeef je je in een nieuw soort feudaal systeem.
Ik ga me dus weer inzetten om winkels zelf te benaderen om hun spullen te kopen(vaak tegen goedkopere prijzen omdat ze dan niks aan Bol hoeven af te dragen). Verder wordt ik door Bol ook gedwongen om mijn VPN uit te zetten wat de veiligheid ondermijnd. En indirect dus ook bepaald of ik daar kan kopen of niet. Wat als alles via Bol gaat...

Bedankt voor je review! 🙂

Luigi 19-06-2024

Bol de online shop die iedere concurrent hoofdpijn bezorgd want bij bol zijn de prijzen vaak beter dan ergens anders en de klantenservice is uitstekend
Jawel bol het mag gezegd worden dat u een van de beste online shops bent.

Bedankt! 🥳

J. Scheffer 19-06-2024

10,0
Fijn en makkelijk winkelen. Ruime keuze. Leveringen op tijd. Makkelijk retourneren en achteraf betalen.
Bol 25-06-2024 Officiële reactie

We vinden het heel fijn te lezen dat je zo tevreden met ons bent! 😄

du Loup 19-06-2024

BilCom is vertrouwd om de weg te vinden als je via de web-site iets besteld.Accuraat en overzichtelijk.
Geen probleem en als er problemen zijn……..
Zo opgelost. Volkomen doet wat het beloofd
De klant is Koning. Tof
Bol 25-06-2024 Officiële reactie

Je kan altijd op ons rekenen! 😀

Klaas de Jong 19-06-2024

Het heeft een bijzonder goede service en dat vind ik heel belangrijk.
Ik hadeen klacht over een boek dat volgens mij gecopieerd was en kreeg zonder dat ik daarom vroeg mijn geld terug! En mocht het exemplaar houden! Top service!
Bol 20-06-2024 Officiële reactie

Fijn dat het zo goed en snel is opgelost, Klaas! 😁

Han 19-06-2024

10,0
Altijd duidelijke communicatie, zowel bij leveringen, bij retouren en bij reparaties. Goede betaal mogelijkheden, ook achteraf. Duidelijke omschrijving en afbeeldingen bij de producten die ook ermee overeenkomen.

Bedankt voor je review, Han! 😃

Sylvia 19-06-2024

10,0
Bijna alles te vinden wat ik zoek.
Snelle levering
Duidelijke communicatie
Bij een evt probleem/reparatie goede en snelle oplossing
Bol 19-06-2024 Officiële reactie

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht, Sylvia! 😄

Sterrekind 19-06-2024

Fijne web shop. Betrouwbaar. Alles snel geregeld. Snelle levering. Makkelijke betaling en door de Select toevoeging echt mooi op tijd.
Bol 19-06-2024 Officiële reactie

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Select! 🙂

Marc 19-06-2024

Bestellen gaat makkelijk en communicatie over de verwerking van de order zijn altijd accuraat. Bovendien betaal je boven de 20 euro geen verzendkosten, ook al worden de bestelde artikelen op verschillende datum geleverd.

Bedankt dat je bij ons winkelt, Marc! 🥳

Hannah 19-06-2024

Ik vind het belangrijk dat er altijd snel wordt geleverd en dat retour sturen probleemloos gaat. Daarom doe ik on line Inkopen het liefst via BOL. Een enkele keer is het duurder en dan haak ik af.
Bol 19-06-2024 Officiële reactie

Bedankt dat je bij ons besteld, Hannah! :)

Cornelia 19-06-2024

Ik ben blij dat Bol.com alles kan leveren wat we bestellen. Ook via Select geen verzendkosten. Zelfs het wasmiddel kun je nergens in een supermarkt zo laag van Prijs hebben.
Sinds Corona bestellen we bij Bol.com
Gemak dient de mens en wij zijn er tevreden over.

En wij zijn blij met jou, Cornelia! 😁

bollieneke 19-06-2024

10,0
Goede site, goede prijs, en snelle levering.
Altijd tevreden over de levering en informatie over dag dat bestelling geleverd wordt.
Bol 19-06-2024 Officiële reactie

Heel erg bedankt voor de complimenten! 😊

Anne 19-06-2024

6,0
Over de producten en werkwijze, levering ben ik zeer tevreden. Echter gaat de klantenservice wel achteruit! Ik had daar een vraag gesteld over een product dat een week na mijn aanschaf 60 euro duurder is geworden!!!!
Ik kreeg een antwoord van ja prijzen worden duurder!!!! Daarna de.chat uit gezet.
Bol 19-06-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je review en feedback. Dit vinden we erg waardevol! 🙂

Daisy 19-06-2024

Ik vindt bol een heerlijke website om door heen te struinen. Als ik iets zoek in het zoekbalkje krijg ik altijd het juiste product wat ik nodig heb in verschillende kleuren en/of maten waardoor ik genoeg keus heb.
Krijg mailtjes over korting en beste deals wat ik fijn vindt.
Klein verbeter puntje is dat als ik mijn factuur lijst open, staat er niet de juiste aantal dagen waarop ik het product daadwerkelijk over moet maken. Dit blijft hangen op 1 dag. Ookal is de deadline geweest.

Ook heb ik eens gehad dat mijn pakketje zoek raakte, telefonisch contact gehad en daar wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan. Probleem werd netjes opgelost en hierdoor blijf ik altijd vertrouwen in bol hebben!
Bol 19-06-2024 Officiële reactie

Voor vragen of bij problemen kan je altijd op onze klantenservice rekenen, Daisy! 😀

Roni Debeuckelaere 19-06-2024

10,0
Ik heb dit jaar denk ik ongeveer 18 bestellingen geplaatst en slechts 1 maal het verkeerde artikel ontvangen…….het probleem hebben jullie zeer snel opgelost.
Dat noem ik 100% service, een plezier om bij Bol aankopen te doen.
Het systeem met tussentijdse mails zoals dank voor uw bestelling,product klaar voor verzending en dag en uur van levering en tenslotte de vraag of u tevreden bent van het ontvangen product……..prachtig.
Bol 20-06-2024 Officiële reactie

We kunnen het niet zonder onze trouwe klanten, zoals jij! 😊

Postma 19-06-2024

Bol. Zou ik graag bij iedereen aanbevelen. Heb ook
telefonisch contact gehad en waren erg vriendelijk en
behulpzaam. Hebben mij toen 's.avonds om 9 uur
nog gebeld over mijn vraag van die middag.
Ook de leveringen waren snel en goed.
Met vriendelijke groet Wieke
Bol 20-06-2024 Officiële reactie

Wat fijn dat je zo tevreden bent! 😁

SUZ66 19-06-2024

10,0
Wat ik ook bestel de kwaliteit is prima. Als een product toch niet meer leverbaar is of vertraging heeft, dan wordt dat heel goed gecommuniceerd. Iets mis of niet naar verwachting, dan kan het retour en hoef je niet te betalen. Achteraf mogen betalen vind ik erg fijn. Goed verpakt en op tijd geleverd. Medewerkers helpen je vriendelijk bij vragen als 't niet via chatten lukt. IK ben heel blij met BOL en bestel dus heel vaak.
Bol 20-06-2024 Officiële reactie

Wij zijn ook heel blij met jou! 😊

Mackey 19-06-2024

Met Bol .com in contact gekomen via een familielid,was nooit zo van online kopen!
MAAR daar ben ik van terug gekomen,niet omdat het zo gemakkelijk is ,maar omdat je geld overhoudt,de aanbiedingen zijn vaak zo scherp dat je wel een dief van je eigen portemonnee bent als je er niet op ingaat!! Kleding, electrische apparaten zoals b.v een airfryer,tegen zeer mooi prijzen!!
Ik kan bol.com van harte aanbevelen!

Wat een mooie woorden. Bedankt, Mackey! 😀

Kristof 19-06-2024

6,0
Alles kan je vinden op Bol.com aan interessante prijzen. Maar de levering met Postnl is het laatste jaar rampzalig geworden. Pakjes worden te laat geleverd. Er kon niet bezorgd worden ondanks dat we thuis zijn en een zeer grote pakketbrievenbus hebben. De status van het pakje wijzigt daarna meerdere keren en uiteindelijk moeten we ons pakje ophalen bij een postpunt. En zelfs nog niet eens het dichtste postpunt. Als ik nu zie dat postnl levert, zoek ik een andere webshop.
Bol 20-06-2024 Officiële reactie

Bedankt voor jouw feedback, Kristof. We nemen dit zeker mee!

Mara 18-06-2024

10,0
Bol.com wil ik vooral een shoutout geven om hun service. De afgelopen jaren enkele keren een 'issue' gehad met bijvoorbeeld een product. Dit lossen ze altijd uitstekend op (en ook nog eens met de gepaste humor). Erg fijn!

Ook een shoutout naar jou, Mara! 😉

john 18-06-2024

Ruime keuze! Snel in levering en met de nodige aandacht voor bezorgtijden en mogelijkheid pas achteraf te betalen als e.e.a. binnen is.

Bedankt voor je aankopen, John! 😁

Rinie 18-06-2024

10,0
Ik vind Bol.com een zeer leuk en fijn online shop.
Er is altijd wel een leuke aanbieding,services is top ik zelf shop al een behoorlijke lange tijd bij Bol.com ik heb zelf nog nooit een probleem gehad dus een echte aanrader.

Fijn dat je bol aanraadt, Rinie! 😀

Toon meer reviews