Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Peter 05-11-2024

Duidelijke site, goed assortiment en snelle levering.
Dat is waarom ik graag bij Bol.com koop.

Bedankt dat je bij ons winkelt, Peter! 😊

BenGit 05-11-2024

Het is voor mij een fijn bedrijf met veel en goede producten met best wel redelijke prijzen en snel geleverd. Veder een leuk spaarplan voor kortingen en spullen en de service is goed nog nooit problemen gehad dus voor mij is BOL een fijn bedrijf.

Bedankt voor het compliment! 😀

Yolanda 05-11-2024

10,0
Snelle service ; correct en vriendelijk
Bol 05-11-2024 Officiële reactie

We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service, Yolanda! 😄

Nicole Kuster 05-11-2024

Ik maak gebruik van de app, juist omdat deze erg uitgebreid is en ik heel gemakkelijk kan vinden wat ik zoek.
Dankzij Select bespaar ik enorm op verzendkosten.
Bol levert op tijd, de artikelen zijn goed verpakt, Al mag de doos van mij soms wel iets kleiner zijn, dan hoeft er minder plastic in.

Bedankt dat je bij ons winkelt, Nicole! 😁

Liesbeth 05-11-2024

Doordat er veel verkopers bij Bol zijn aangesloten vind je vrijwel altijd wat je zoekt. In alle jaren is het slechts 1x voortgekomen dat iets echt niet leverbaar was. Via de ......kan ik ook nog mijn koor van wat extra inkomsten voorzien, dat is voor mij ook een plus.
Bol 05-11-2024 Officiële reactie

Voor ieder wat wils kan je bij ons terecht, Liesbeth! 🥳

wubbo van ameijde-hut 05-11-2024

10,0
ik koop al jaren bij BOL.COM, bijna alles is verkrijgbaar en wordt thuis bezorgd, ik ben niet zo gezond dus op deze manier
winkelen is prima, ik hoef buiten niet te zoeken, de goede winkels van vroeger zijn allemaal weg maar bij bol.com kan ik
alles vinden, bestel het en binnen de kortste tijd is het binnen, ik vind het een uitkomst en ben er heel gelukkig mee.
Bol 05-11-2024 Officiële reactie

We hopen dat er nog vele jaren bij komen! 🙂

Sergio Baptista 05-11-2024

10,0
Altijd de beste deals komen hun bezorg afspraken na snel geleverde goederen

Bedankt! 😁

Sem 05-11-2024

10,0
Duidelijke site, zéér ruime sortering, keuze in betaalwijze, snelle bevestiging, track& trace goed te volgen, eventuele vragen voor de verkoper worden goed doorgespeeld, terugkoppeling hoe en in welke staat de verkoper zijn product heeft geleverd.

Fijn dat je zo tevreden bent, Sem! 🙂

Roxy 05-11-2024

10,0
Goede service en snelle levering dus heel blij mee !

En wij zijn blij met jou, Roxy! 🥳

Chris DW 05-11-2024

10,0
Bol is zeer gebruiksvriendelijk met voldoende info over de producten. Over alle aankopen die ik reeds heb gedaan ben ik heel tevreden. Tevens verloopt ook de eventuele communicatie zeer goed. Ik ben nooit bedrogen uitgekomen met mijn aankoop. De levering is altijd vlug en stipt. Ook de communicatie hierover werkt uitstekend. Een absolute aanrader voor online-aankopen!

Heel erg bedankt dat je ons aanbeveelt, Chris! 😀

Arnold 05-11-2024

Veel keuze ,tegen acceptabele prijzen. Op tijd leveren. En goede kwaliteit.

De keuze is reuze! 🙂

MarcW 05-11-2024

Makkelijk, snel, goede aftersales!

Bedankt! 😊

Daan 05-11-2024

Regelmatig bestel ik van alles bij Bol ik ben een vaste klant. Vandaag voor het eerst een product terug moeten sturen dat niet werkt hopelijk gaat die afwikkeling net zo goed en snel als alle andere bestellingen die ik altijd heb gedaan en zeer waarschijnlijk blijf doen.
Bol 05-11-2024 Officiële reactie

Bedankt dat je klant bij ons bent, Daan! We hopen dat er nog vele jaren bij komen 😁

D 05-11-2024

2,0
Totaal geen hulp gehad van de klantenservice van bol ondanks mijn vinger is bezeerd aan een product en ik er blauwe plek aan over heb gehouden. Het is geen veilig product.
Ik wilde er een andere voor terug omdat ik het gebruik voor babyvoeding (thermo) of omruilen. Ze willen dat ik het retour doe terwijl het nu 15€ duurder is geworden. Hij is nog net geen maandje oud. Echt bizar hoe erg je NIET geholpen wordt.
Elke medewerker waarmee je chat zegt wat anders waar je moe van raakt. Als ik mezelf niet had bezeerd zou ik niet er aan denken om contact op te nemen uiteraard. Echt belachelijk!

Beste D,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Bol

Joost van Rijckevorsel 05-11-2024

1,0
Niet geleverd... Geen briefje in de bus....Weet niet waar het product is gebleven! Bol zegt dat het geleverd is...

Beste Joost,

Met vriendelijke groet,
Bol

Hans Baars 05-11-2024

Ik heb voor BOL gekozen omdat ze over het algemeen kwalitatief goede producten aanbieden. Ook is de verzending snel en worden je spullen goed ingepakt. Wel is BOL vaak iets duurder (de verzendkosten zitten in de verkoopprijs). Ik vind het een groot nadeel dat ze niet telefonisch of per e-mail bereikbaar zijn. Alleen maar via die chatbot die altijd een “antwoord” geeft dat je net niet zoekt. Verder prima online-winkel.

Dank voor je review! 🙂

Jopie 05-11-2024

Ongeacht de aanschaf vind je de artikelen duidelijk op prijs en kwaliteit. Veel wordt thuisbezorgd zonder verzendkosten en komt altijd op de afgesproken tijd. Daarnaast is het heel fijn dat je pas betaald na dat de artikelen zijn bezorgd en je deze eerst kunt bekijken. Zelf koop ik regelmatig Ebooks en ook die staan heel snel op mijn Ereader.
Bol 05-11-2024 Officiële reactie

We zijn blij om te lezen dat je zo te spreken bent over ons, Jopie! 😄

Goede ervaring 05-11-2024

Steeds goede ervaringen gehad met Bol.
Ruim voldoende communicatie over product en levering. Komen afspraken na.
Bol 05-11-2024 Officiële reactie

Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt! Dat is natuurlijk alles wat we willen 😁

Jaap 05-11-2024

10,0
Prettig bedrijf ,doen wat het belooft en mocht er iets misgaan kun je altijd terecht bij een goede klantenservice.

Je kan altijd op onze klantenservice rekenen, Jaap! 👍

Blok-Kettenis Ineke 05-11-2024

10,0
Altijd het artikel makkelijk te vinden, op tijd en netjes.
Bol 05-11-2024 Officiële reactie

We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent! 🙂

albert staal 05-11-2024

snel en duidelijk

Bedankt! 👍

Nika 05-11-2024

Er staat overal een uitgebreide beschrijving over het product. Wel jammer dat er heel soms geen revues bij staan. Ik heb dan ook uit ervaring geleerd dat het product of de partner waar mee samenwerkt wordt dan niet erg betrouwbaar kunnen zijn. Verder ben ik erg tevreden. Veel keuze en de track en trace is betrouwbaar.

Fijn dat je zo tevreden bent, Nika! 🙂

Richard 05-11-2024

Goede snelle leveringen tegen redelijke prijzen en als regelmatige klant geen transportkosten.

Bedankt voor je review! 😄

ad matthijssen 05-11-2024

10,0
Al de door mij gedane bestellingen waren snel geleverd en in goede orde ontvangen. Ik raad bol.com voor iedereen aan.

Ontzettend bedankt dat je ons aanbeveelt, Ad! 🥳

Vera 05-11-2024

10,0
Ze hebben van alles. Snelle levertijd. Fijn dat je je leverdatum kan kiezen. Een hele fijne klantenservice.

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar, Vera! 😁

Toon meer reviews