Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Els 11-10-2024

Ik weet dat Bol. een verzameling van webwinkels is die zich aan de regels van Bol. moeten houden. En dat doen ze gelukkig ook! Goede communicatie en levering volgens de afspraken. Heerlijk! En met Select van Bol. Is er behoorlijk wat voordeel te halen.
Ik ben super blij met Bol..
Bol 15-10-2024 Officiële reactie

Wat een fijne review. Bedankt, Els!

LeonardK 11-10-2024

De laatste maanden best veel besteld en geleverd gekregen via Bol.com. Zaken komen op tijd en in goede verpakkingen. Weinig onbruikbaar restmateriaal.

Fijn dat alles zo goed gaat, Leonard! 😊

Hans 11-10-2024

1,0
Wij kregen een gebruikt apparaat toegestuurd terwijl wij een nieuwe hadden besteld. Er zaten nog koffie resten in de cuphouder en over het gehele apparaat water aanslag. Bij de koffie uitloop zat er koffie aanslag. Wij hadden recensies gelezen dat dit al vaker bij mensen gebeurd was maar hoe groot is nou de kans dat het jezelf overkomt? Nou, bij ons dus ook. Echt een schande van Bol.com. en niet eens excuses aan ons. Ook wil Bol het niet afhalen want wij hebben geen select. Wie schendt hier nou de koopovereenkomst? Wat een slechte service!

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Bol.

Braam 10-10-2024

Bol is een site waar je voor al je aankopen terecht kunt. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het vinden. Zoeken op de site is makkelijk en eenvoudig. Heb je een bestelling gedaan dan wordt je goed geïnformeerd over de voortgang.
Voor mij is het een prima digitale winkel!!

De keuze is reuze! 😉

RUUD 09-10-2024

Zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk zoeken, ook vergelijkings mogelijkheden, met Select altijd op de juiste tijd bezorg en opgehaald of meegenomen. Gewoon ontzettend goed.
Bol 15-10-2024 Officiële reactie

Fijn dat je zo tevreden bent, Ruud!

Michiel 09-10-2024

Snel, duidelijk, goede opvolging na verzending,
en goed retourbeleid.
Bol 15-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je review, Michiel!

Roger 09-10-2024

Bol.com biedt altijd een uitgebreid assortiment aan artikelen tegen regelmatig mooie aanbiedingen en levert altijd netjes op de afgesproken dag en tijd. Mocht er iets niet goed zijn na een levering (ooit is het bij ons voorgekomen dat bij een boek de kaft was losgescheurd van de inhoud) wordt dit ook heel netjes opgelost en wordt er na retournering netjes geld teruggestort zodat je een nieuw exemplaar kunt bestellen.
Bol 15-10-2024 Officiële reactie

Fijn dat, ook als er iets misgaat, het zo goed wordt opgelost! 😊

Kevin 09-10-2024

Je kunt alles vinden voor een goede prijs en snel geleverd

Bedankt voor je aankopen, Kevin! 😀

Henk.B 09-10-2024

In deze shop bestel je heel gemakkelijk vrijwel alle artikelen simpelweg door ze bij naam te noemen.
Dit is iets wat op sommige webshops nog wel eens ontbreekt. Ook vind je per artikel meerdere aanbieders.
De prijzen zijn soms wel aan de hoge kant , maar de levering en afhandeling gaat keurig en snel.
ook bij het retour sturen wordt je geldbedrag snel teruggestort, maar er is ook de mogelijkheid om achteraf te betalen.
Een retourbon maak je heel gemakkelijk als je een accound hebt

Klinkt geweldig, Henk! Bedankt.😁

Toon 09-10-2024

2,0
Had een horloge besteld. Werd bezorgd in een noppefolie zakje en door de brievenbus geduwd.
Heb er geen vertrouwen in dat dit je juiste behandeling is voor een horloge

Beste klant,

Met vriendelijke groet,
Bol.

Ruim assortiment, betrouwbaar 09-10-2024

Breed assortiment. Bestellen gemakkelijk. Meestal ruime keuzemogelijkheid voor het moment van leveren. Ruime keuze hoe je wilt betalen. Niet altijd de goedkoopste bij precies hetzelfde product, zelfs bij kortingsacties niet. Dus wel blijven opletten. Maar je doet in ieder geval zaken met een betrouwbare aanbieder. Dat is ook wat waard!
Bol 15-10-2024 Officiële reactie

Wat een mooie woorden. Bedankt!

The bomb 09-10-2024

Altijd stipte levering en de kwaliteit is zeer goed. In een woord samen gevat BETROUWBAAR.

Bedankt! 😃

Monique 09-10-2024

Prijzen zijn goed en kwaliteit ook.. over het algemeen zijn de medewerkers ook aardig. Heb wel een dispuut met een leverancier gehad waarbij ik een artikel terug gestuurd heb en het zelfs bij een incassobureau is gekomen en tien moest ik het zelf afhandelen dat vond ik minder. Maar toen kreeg ik een medewerkster die wist van handelen en binnen 2 dagen was het afgehandeld.
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Monique! 😀

Alexander 09-10-2024

10,0
Betrouwbaar-vlot-vriendelijk en steeds een zeer ruime keuze aan vlotte prijzen !

Bedankt voor je vertrouwen en aankopen, Alexander! 😁

Inki67 09-10-2024

10,0
Tot nu toe nog altijd gevonden wat ik zocht en voor een redelijke prijs.
Het wordt altijd volgens afspraak geleverd in perfecte staat. En als de levering langer duurt, word ik hiervan op de hoogte gebracht.
Ik ben een heel tevreden klant.

Wanneer er iets fout loopt kun via de chatbox je vraag stellen en als het een moeilijke casus is krijg je een telefoonnummer die je kunt Bellen. Hier ben ik ook heel goed geholpen. En het probleem wordt opgelost.
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

Je kan altijd op ons rekenen! 😄

VdFeather 09-10-2024

10,0
Zorgeloos bestellen voor ons bij bol.com, de levertijden worden nagekomen en ook de service bij retouren is perfect geregeld! Ook de slecht service bevalt ons heel erg goed en dan voornamelijk de bezorging op dezelfde dag van de bestelling.
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest! 🥳

René 09-10-2024

10,0
Nooit problemen bij bestellingen/leveringen en als er iets mis is steeds keurig opgelost.
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je geen problemen zult ervaren, René!

Patrick 09-10-2024

Fijne webshop,vaak goedkoper dan andere winkels of webshops en heel veel keuze’s in van alles en nog wat
Goede omschrijving van de artikelen en reviews
Leveringen zijn ook altijd op de aangegeven tijd
Ik shop er geregeld
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

Het doet ons goed dat je zo te spreken bent over ons, Patrick! 🙂

Anja Groot Nibbelink 09-10-2024

deze shop is betrouwbaar en komt met goed materiaal en goede bezorgservice
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

Samen met de bezorgdiensten doen we ons best je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! 👍

Wim en Ans 09-10-2024

Bol is al jaren onze Hofleverancier! Wij zijn zeer tevreden. Mocht er iets niet goed zijn, bellen wij en alles wordt uitstekend opgelost. Ga zo door Bol!

Gaan we doen! 💪

MN 09-10-2024

10,0
Bol.com is altijd constant! Snel en makkelijk bestellen en zo ook geleverd!

Dank voor je review! 😊

Carla Püttmann 09-10-2024

10,0
Bol.com werkt heel zorgvuldig en duidelijk en klantvriendelijk. Ook doen zij er alles aan om via klantreviews te bepalen of verkochte produkten aan hun eisen voldoen.

Bedankt! 😃

Bert vR 08-10-2024

Reeds vele jaren klant bij Bol en altijd een zeer korrekte en snelle levering en nog nooit een defect artikel of artikel wat niet beviel retour moeten sturen, duidelijke conclusie: zéér tevreden !!
Bol 09-10-2024 Officiële reactie

Bedankt dat je al zoveel jaren klant bij ons bent, Bert! We hopen dat er nog vele jaren bij komen! 😁

Conny 08-10-2024

Bol.com vind ik een prettige online shop. Ze bieden een groot assortiment aan artikelen en de levering is altijd vlot. Ook als het loopt via andere leveranciers heb ik alleen maar goede ervaringen.

Fijn om te lezen, Conny! 😄

Veerle 08-10-2024

10,0
Ongelooflijk de webshop van bol.com! Je vindt er alles op wat je maar wil.
Ook snelle levering is een grote service! Ik beveel het iedereen aan. Top!

Bedankt dat je ons aanbeveelt, Veerle! 🥳

Toon meer reviews