Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..
bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.
Bedankt voor je review, Rita!
Bedankt voor je aanbeveling, Bud!
Bedankt voor je feedback, Wilma! Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice als je vragen hebt (ook over de prijzen). Stuur een mailtje naar klantenservice@bol.com en onze collega's helpen je verder. 💪
We zijn oprecht vereerd dat wij de uitzondering zijn, Lies! 💙
We zijn trots om jouw #1 online shop te zijn, Sjoerd!
We staan voor je klaar, Bianca! Bedankt!
Top dat je zoveel gemak ervaart bij bol.com, Arnold!
Dankjewel Jeroen voor deze complimenten!
Bedankt voor je compliment over onze klantenservice - daar zijn we blij mee!
We zijn blij met jou als klant, Emmie!
Bedankt voor je review, Janennett!
Onwijs bedankt voor deze review, William!
We staan voor je klaar, Joyce!
De winkel van ons allemaal - en zo is het Tineke! 😊
Heel tof dat je dit aan ons laat weten, Sharon! 👍
Deze review kan wat ons betreft ook in een lijstje! 💙
Hi Staf, bedankt voor je vertrouwen en je aankopen bij ons!
Top dat we Ida's ideale webwinkel zijn! 😊
Voor ieder wat wils in onze webwinkel, Johan!
En wij zijn heel erg blij met jou, Sylvia!
We zijn zeer trots om jouw huisleverancier te zijn, Arie Paul! 💙
Bedankt voor je compliment over onze chatservice, Con!