Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Henk 24-09-2024

Bol.com is voor mij top, goede service, goede prijzen, en vooral lekker snelle bezorging. Bovendien een ruime keuze in betalingsmogelijkheden!

Bedankt voor jouw review, Henk. 😀

Hans 24-09-2024

10,0
Ruime keuze, duidelijke informatie op de site, duidelijke informatie in de e-mailberichtgeving, snelle correcte levering,
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Hans!

Gerard 24-09-2024

Heel groot aanbod, redelijke prijzen, snelle en vaak gratis bezorging. Makkelijk retour sturen.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Goed om te horen dat bol bevalt, Gerard.😊

Ger 24-09-2024

Snel en accuraat. Alleen de bezorging via PostNl laat dikwijls te wensen over. Er wordt daarom niet waargemaakt wat de site belooft.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor jouw feedback, Ger!

Rafael 24-09-2024

10,0
Bol.com levert altijd volgens de advertentie. Ben blij met de goede service en met de bestelde producten. Ze hebben een goede partnerschap met de bedrijven die via hen verkopen en ze zijn betrouwbaar. Zal nooit twijfelen om te bestellen via bol.com
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Wat een mooie review. Bedankt, Rafael!

Marc 24-09-2024

Goede shop om keuzes te maken, vlug besteld en ook vlugge levering.
Nog geen problemen gehad met bestellingen en leveringen.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Fijn dat je zo tevreden bent, Marc.😁

Marieke 24-09-2024

Expres met een 9 gewaardeerd, omdat ik benieuwd ben of het nóg beter kan. Dus bedoeld als "uitdaging".
Wij bestellen al jaren bij bol.com en de aan bol geliëerde bedrijven en dat loopt altijd op rolletjes. Ook als er eens iets mis gaat of als je iets moet retourneren. Alles wordt keurig en klantvriendelijk opgelost en administratief fungeert het systeem waterdicht.
Ideaal voor verjaardags- en Sinterklaas cadeautjes of gewoon voor iets voor jezelf.
Je kunt het ook direct laten bezorgen op het adres van degene(n) voor wie je een cadeautje of verrassing in petto hebt of iets wat je wilt ruilen thuis op laten halen.
Zaken komen onbeschadigd aan door de degelijke verpakking, dus daar heb je geen zorgen om.
En mocht er een keer iets niet helemaal gaan zoals je wenst, dan vind je altijd een luisterend oor, gevolgd door een keurige afhandeling.
Dus terecht " de winkel van ons allemaal".
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

We zullen er alles aandoen om er een 10 van te maken, Marieke!

Fijne online winkel 24-09-2024

Ik heb voor Bol gekozen omdat ik het een fijne online winkel vindt. Ze hebben enorm veel producten en ook regelmatig acties.
Vragen altijd of het product is aangekomen en of het naar wens is. Daarnaast vind ik de optie om lid van select te worden helemaal geweldig. Geen verzendkosten meer en bezorging wanneer het jou uitkomt.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor jouw mooie woorden!

Ben 24-09-2024

10,0
Dit is een ideale webshop, heel veel keus en retour sturen is ook geen probleem.
Met andere woorden: Betrouwbaar.
Bol 08-10-2024 Officiële reactie

Bedankt voor jouw vertrouwen, Ben!

Nancy 24-09-2024

1,0
Een miele wasmachine gekocht incl aflevering en installatie. Speciaal erop gelet dat ze hem ook op zolder afleveren.
Op de afleveringsdag van weigerde de bezorger van PostNL Extra de wasmachine naar boven te brengen ivm rugproblemen.
Bol gebeld, nieuwe afspraak, weer vrije dag opgenomen, bezorger komt en vindt de trap te smal. Het is een standaard huis, normale trap, huidige wasmachine staat ook boven, evenals die van alle buren.
Bol.com gebeld maar willen mij niet helpen aangezien de wasmachine op account van mijn man besteld is.
Zo teleurgesteld in bol. Wasmachine geannuleerd en rechtstreeks bij Miele besteld. Zonder problemen binnen 10 minuten op zolder, aangesloten en oude machine meegenomen.

Beste Nancy,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Cathy 24-09-2024

Fijn shoppen en goede servies en een groot assortiment. Alles ook makkelijk te vinden.

Doet ons goed om te lezen, Cathy! 😁

Maas 24-09-2024

Fijne zoekmachine, goede prijzen en breed assortiment. Ik vind de levertijd ook bijna altijd conform de informatie die je na bestelling krijgt. Ik nog geen negatieve ervaring hiermee
Bol 24-09-2024 Officiële reactie

We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je zo tevreden blijft, Maas! 😀

Aren 24-09-2024

10,0
Bestellen gaat gemakkelijk en snel , krijg snel informatie over de bestelling en altijd op afgesproken tijd geleverd; kortom: betrouwbaar

Bedankt voor je vertrouwen en aankopen, Aren! 😄

Cornelis 24-09-2024

Groot assortiment, soms duurder geprijsd dan vergelijkbare winkels, maar daarintegen goed service !
Bol 24-09-2024 Officiële reactie

We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service, Cornelis! 🙂

JE 24-09-2024

Ik vind dat BOL ondanks de enorme druk op de leveringstermijnen ongelooflijk goed inspeelt op deze problematiek. Duidelijke en snelle communicatie. Daar waar leverancier van product niet adequaat reageert handelt BOL alles snel en correct af. Een organisatie die staat boor wat ze zegt en daarin ook daadwerkelijk haar verantwoordelijkheid neemt.
Bol 24-09-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je mooie woorden! 😃

Jan 24-09-2024

Veel keus,leveringen meestal conform vermelding en tot op hefen goede service

De keuze is reuze, Jan! 😀

Myan 23-09-2024

Makkelijk en fijn en groot assortiment. Vaak ook heel snel geleverd. Mijn 1e keus als ik online iets wil bestellen

Bedankt dat je bij ons winkelt, Myan! 🥳

Margriet 22-09-2024

10,0
Snelle service , men staat je correct te woord als je vragen heb en achteraf betalen is altijd mogelijk!

Je kan altijd op ons rekenen, Margriet! 😄

MN 21-09-2024

1,0
My recent purchase was a disappointment for me. They sent a completely wrong item. I had ordered earbuds but they sent me an xxl key holder! They asked me to return the item and after they process it I will receive my money back! I will not even get the item I ordered as they told me they don't have that item in stock! I am very disappointed! I stayed home on a weekend day to receive my order and now I should waste my time to post the wrong item back and wait for my money.

Hi MN,

Thank you for your review. I would like to ask you to send an e-mail to klantenservice@bol.com with a description of the complaint and an order number/customer number. You can also reach us by phone at NL: 030-3104999 / BE: 027-885999. As soon as we have received your email, we will contact you as soon as possible.

Kind regards,
Bol

Willem 21-09-2024

10,0
Bij bol.com worden de producten goed en snel geleverd. De informatie over de bezorging is erg goed. En bijna altijd is het op de aangegeven tijd binnen.

Bedankt! 🙂

Sabrina 21-09-2024

1,0
Cadeau kaart gekregen van jumbo 35 euro.
In me broek zak gedaan uitgewassen in wasmachine.
Kaart was kapot wel bonnetje van jumbo met kaart nummer alleen sommige cijfers sterretjes.
Ze kunnen niet helpen en niks doen weg kaart
kartonnen kaarten moeten ze weg doen
en mij helpen willen ze niet
Jumbo zegt bol moet jouw helpen .

Dag 35 euro.

Beste Sabrina,

Dank voor je review. We nemen je klacht in behandeling via Trustpilot.

Bol

Bertus 20-09-2024

10,0
Het bestellen bij BOL gaat altijd goed, komt een pakketje een keer niet aan dan ligt het probleem niet bij BOL maar bij de bezorgdienst. Bol betaald gewoon weer terug als er niet bezorgd wordt.
Laatste bestelling Siltcon 2-in-1 Carplay Dongle.
Bol 20-09-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je fijne review, Bertus!

Jan 20-09-2024

Bij Bol.com een Nek race gekocht
Via de app besteld en via de bank betaald
Nu beviel de brace niet
Retour gedaan binnen de termijn
Wat denk je geen geld retour
Maar op de kaart gezet voor de volgende aankoop
Waardeloos

Beste Jan,

Studieboek urgent nodig. Nooit ontvangen 19-09-2024

1,0
Studieboek urgent nodig. Nooit ontvangen.
Bij bol.com hebben er een studieboek besteld. Dit boek is op korte termijn nodig voor de studie. Bij bol.com zou deze binnen 3 dagen in ons bezit zijn..niet dus. Bestelling werd 2 keer vertraagd en is nog niet verstuurd. Geen boek gezien. Bol.com doet valse beloftes en houdt je aan de lijn. Ik ben helemaal klaar met deze list en bedrog werkwijze.

Beste klant,

Albanees 19-09-2024

1,0
Nieuw item besteld.il krijg een gebruikt en beschadigt en bevuild item. Het betreft een cd lens reinigings cd. Bol. Vroeg om fotos ter bewijs. Ik stuurde de fotos ter bewijs en binnen 2 werkdagen zouden een gepaste oplossing bieden. De 2 werkdagen zijn al om . We gaan nu al de 4de werkdag in en nog steeds geen oplossing aangeboden gekregen. Zodra het bol. te veel wordt hebben ze de asociale gewoonte om je mail adres uit te schakelen om je te stoppen van het melden van klachten. Bol. Ik heb jullie ter herinnering nog een aantal mails gestuurd en ook via mijn klanten acount contact gezocht en steeds nemen jullie een loopje met mij en dat ben ik goed zat aan het worden. Altijd zijn jullie producten beschadigd, bevuild en tweede hands. Ik ben zelfs al jongstleden bedreigd door een andere verkoper van jullie en ik vroeg om een compensatie wegens de bedreigingen van de die verkoper en niks komt van jullie af geen reactie helemaal niks jullie mogen blij zijn dat ik geen politie aangifte wegens bedreiging heb gemaakt maar nu ga ik wel de knoop doorhakken over die verkoper shamphony shop.be bovendien heeft die verkoper mij ook meermaals valselijk beschuldigd terwijl ik jullie alle bewijsstukken gestuurd heb en jullie gaven zelf aan dat ik niet fout was maar nadien schoven jullie alles onder het tapijt dus jullie vinden het heel erg normaal dat partner bedrijven klanten gaan bedreigen met een knokploeg aan mijn huis wand daar duide die verkoper op. Nu huidig met een andere verkoper dus de verkoper van de cd lens reinigings cd,de verkoper reageert niet Julie namen het over en alweer word ik naar de mond gepraat geen enkele afspraak komen jullie na.

Beste klant,

Toon meer reviews