Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bol..

bol. stelt zich voor

bol. opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twintig jaar later heeft de winkel meer dan 9 miljoen actieve klanten in Nederland en België en een assortiment van ruim 16 miljoen artikelen. bol. behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van boeken, entertainment, elektrische apparaten en speelgoed. Bij bol. vinden klanten het grootste assortiment in tientallen speciaalzaken met boeken & ebooks, muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden, horloges, tassen en lederwaren.

Deze score is gebaseerd op 1822 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,7

Franciscus V. 10-09-2024

10,0
Het is keer op keer een goede beslissing geweest om bij jullie te bestellen ,steeds snelle en juiste bestelling ruime keuze en vooral de juiste prijs ( ik vergelijk altijd de prijzen van andere winkels en moet vaststellen dat 8 op de 10 keer ik hier voor het zelfde merk / product een beter prijs krijg )
Bol 13-09-2024 Officiële reactie

We zijn blij dat je bij ons klant bent! 😃

Tevreden klant 10-09-2024

Levering volgens afspraak en als het via derden loopt dan wordt het goed gevolgd door Bol.com.
Het voelt safe en vertrouwd bestellen via Bol.com, komt altijd wel goed!
Bol 13-09-2024 Officiële reactie

Het doet ons goed om te lezen dat je zo'n vertrouwen in ons hebt! Dank daarvoor 🙂

Angeline 10-09-2024

Bol is een goede winkel die altijd bereid is om je te helpen wanneer er iets is fout gegaan en heeft een goed en snel retour beleid. Ook een snelle levering en terug betaling met fijn personeel die altijd je vriendelijk te woord staan.

Heel erg bedankt voor de complimenten, Angeline! 😀

hein 10-09-2024

duidelijk is wat je koopt en wat je ervoor betaald, snelle levering en makkelijke betaling

Bedankt! 😊

John 10-09-2024

10,0
het brede assortiment de snelle levering van artikelen en de prijs is meestal de juiste en als pluspunt de verzendkosten die niet betaald moeten worden :)

Bedankt dat je bij ons winkelt, John! 🥳

Nelly 10-09-2024

Fijne online shop, veel keuze, makkelijk achteraf betalen. als ik iets nodig heb kijk ik eerst even op Bol.com.

De keuze is reuze! 😄

Martine 10-09-2024

Het is een toegankelijke site, correct naar levering, betaling en omruiling indien nodig. Bij problemen is er ook altijd hulp via computer of persoonlijk.

Je kan altijd rekenen op onze klantenservice, Martine! 🙂

Clint 10-09-2024

4,0
Letterlijk alles is te koop en kan vrij snel geleverd worden; Ik kan letterlijk de hele winkel van Sinkel morgen in huis hebben.
Er zit helaas ook een schaduwzijde aan die Bol.com niet wil aanraken en dat is dat er enorm veel dropshippers en andere oplichters op het platform zitten en als ik daar iets van zeg dan krijg ik mooi te horen dat ze er niks mee doen. Zeer teleurstellend en draagt niet bij aan mijn consumentervaring.
Bol 10-09-2024 Officiële reactie

Bedankt voor de review, Clint! We doen onze uiterste best om enkel samen te werken met de beste verkooppartners en we houden dit dan ook goed in de gaten.

Marinus 10-09-2024

10,0
Wat je ook besteld, wordt altijd goed afgehandeld
Bol 10-09-2024 Officiële reactie

Fijn dat je zo tevreden bent, Marinus!

Vera 10-09-2024

Vind Bol. Com. Top. Alleen een klein detail.. Zou fijn zijn moest er automatisch retour ticket bij zijn.. Nu zelf afprinten.. En niet iedereen heeft printer..! En meerdere kantoren voor terug retour te doen bij iets stuk enz.. Zouden er meer moeten zijn.. Toch hier in de Buurt..!!
Bol 10-09-2024 Officiële reactie

Bedankt voor jouw feedback, Vera. Vaak kan je de code ook vanaf je telefoon scannen als je die wel in bezit hebt. Wellicht is dat een oplossing. 😊

Hans 10-09-2024

Veel keuze, meestal aantrekkelijke prijzen, snelle levering (met Select). Probleem met levering (vertraging door Post.nl: "we hebben het heeeel druk") snel opgelost.

Fijn dat het meteen is opgelost, Hans. 😀

Laurens 09-09-2024

ik bestel regelmatig bij Bol.com en elke keer houden ze je (met gepaste afstand) op de hoogte van de status van je bestelling.
(vaak weet je dat eerder van hun dan via het post bedrijf)

bol is een tussen bedrijf waar alle leveranciers mee werken.
vandaar dat bol in eerste instantie op de achtergrond blijft maar ze houden alles goed in de gaten.
als er iets misgaat dat komen ze goed in beeld en lossen ze het probleem in overleg goed op.
ze hebben mij ook een paar keer geholpen.
maar 9 van de 10 keer verloopt alles goed.
zeker een aanrader en met select krijg je nog wat extra korting en service voor een klein bedrag per jaar.
Bol 10-09-2024 Officiële reactie

Wat een fijne review. Bedankt, Laurens!

Eric 06-09-2024

De bestellingen worden keurig geleverd. Bestellen is eenvoudig. Ook retour sturen is geen probleem. Bevalt goed. Beoordeling had ook een 10 kunnen zijn, maar dat vind ik zo overdreven. Calvinistische inslag zullen we maar zeggen.

Wellicht kunnen we er ooit écht en 10 van maken! 😁

Monique 06-09-2024

Het prettige van bol.com is dat er veel verschillende aanbieders zijn dus altijd veel keuze.
En als het niet het gewenste product is kan het meestal gewoon retour.
Wat wel jammer is is dat de producten meestal wat duurder zijn .
Bol 10-09-2024 Officiële reactie

De keuze is reuze, Monique!

PTS 05-09-2024

Groot actueel aanbod in zeer veel verscheidene zaken. Overzichtelijk en eerlijke info. Hier kan de mens iets mee. Hou de kwaliteit vast.

Voor ieder wat wils! 😊

ACC Seekles 05-09-2024

Als ik snel iets nodig heb kijk ik altijd op de site van BOL omdat het een gebruiksvriendelijke site is en meestal alles snel kunt terugvinden wat je zoekt.
De levering is altijd heel snel en ik heb nog nooit iets ontvangen wat niet goed was.
Ik ben zeer tevreden ook met de manier van betalen via de site.

Wat een mooie woorden! Bedankt. 😀

MARIANNE 04-09-2024

Altijd een prima service, nooit problemen mee gehad Een snelle bezorging in alle gevallen. En een goede kwaliteit van de producten.
Bol 10-09-2024 Officiële reactie

We doen onze best om zo snel mogelijk jouw pakketje te bezorgen! 😁

Kwienta 04-09-2024

Over het algemeen goede producten en snelle levering . Wel jammer dat er weinig of geen invloed is van BOL op prijsverhogingen van derden. Helemaal wanneer die zich binnen korte tijd na een eerste aanschaf voordoen. Vind ik niet klantvriendelijk en niet netjes

Bedankt voor jouw feedback! 😊

Peter KI 04-09-2024

Altijd buitengewoon snelle levering en zo nodig adequate service ongeval retouren! Samenvattend zeer goede ervaringen met Bol
Bol 10-09-2024 Officiële reactie

Super om te horen dat je ervaring zo goed is. 😀

wil v.d.Waard 04-09-2024

Makkelijk prijsvergelijking mogelijk. In dit geval een Epson printer.
Bol 10-09-2024 Officiële reactie

Fijn dat je tevreden bent, Wil!

A.Driessen 04-09-2024

10,0
Uitgebreid assortiment vaak voordelig geprijst en snelle levering.
Goede omschrijving van de producten.
Telefonisch goed bereikbaar.

De keuze is reuze! 🥳

Lorenz 04-09-2024

Super handige one-stop-shop met goede communicatie en assortiment. Het ruime aantal partners zorgt er voor dat er van ieder product wel meerdere aanbieders zijn binnen dit platform.

Bedankt voor je review! 😊

Wilma Manders 04-09-2024

Bij BOL kun je fijn shoppen. Ze hebben een ruime keuze in verschillende prijsklassen. Soms iets duurder dan elders maar wat mij charmeert, is de manier waarop ze je voor, tijdens en zeker ook ná de aankoop helpen. Altijd een reactie. En word het artikel geleverd door een andere partij dan blijven ze checken of het naar wens verloopt en bij een eventueel retour wederom een mail met de vraag of alles goed afgehandeld is. Een TOP bedrijf.., ik heb er vertrouwen in en dat zijn ze 100% waard!

Bedankt voor je mooie woorden, Wilma! 😀

Bermudez 04-09-2024

Ik heb goeie ervaring met deze shop. Kon makkelijk kiezen en duidelijke omschrijving. Wat ik jammer vindt niet van deze shop maar de aflevering. Postnl is zo slordig en de bezorgers leugenaars. Zeggen dat ik niet thuis was dat de levering niet kon plaatst vinden. Hoe dan als ik de hele dag zit te wachten en volgen op de app en dan plots krijg ik bericht je pakket is naar de afhaalpunt want u was niet thuis hoedan??? Dat maak me zo boos dat ik geen zin heb om te bestellen als postnl komt afleveren ga ik liever naar bedrijven die dhl gebruiken.
Bol 04-09-2024 Officiële reactie

Bedankt voor je review en feedback! 😃

Johan 04-09-2024

De site bol.com heeft het goed op de rails. Een makkelijke website om te bestellen. Een snelle levering van het product. Ik bestel regelmatig wat bij Bol.com en het is van het begin tot het einde goed geregeld. Is een product een keer niet goed dan kan het retour gestuurd worden en dit is ook goed geregeld bij Bol.com. Daarom krijgt Bol .com van mij een dikke vette 9

Heel erg bedankt, Johan! 😁

Toon meer reviews